Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sedinta de urgenta la MAI, dupa atentatele din Franta

România Liberă România Liberă,
Sedinta de urgenta la MAI, dupa atentatele din Franta

Ministerului Afacerilor Interne a gazduit vineri dimineata sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii GIS) si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), in contextul atacurilor teroriste din Franta. continuă pe România Liberă

Sedinta la MAI, dupa atentatele din Franta

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a convocat pentru vineri, la ora 9. 00, o sedinta comuna a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Convocarea a fost facuta in contextul atacurilor teroriste din Franta.

Sedinta de urgenta la Ministerul Afacerilor Interne, dupa atentatele din Franta

O sedinta interministeriala a avut loc, vineri dimineata, la sediul Ministerului Afacerilor Interne in contextul atacurilor teroriste din Franta. Ministrul Gabriel Oprea a convocat Grupul Interministerial.

Maior: Securitatea nationala, pusa in pericol de atentatele din Franta

Situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, a declarat directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior.

Ministerul pentru Societatea Informationala cauta solutii pentru buna functionare a institutiilor de securitate dupa atentatul din Franta

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) cauta solutii pentru o mai buna desfasurare a activitatii insitutiilor din domeniul securitatii nationale. MSIa convocat, joi, un grup de lucru in.

Reactii internationale dupa atacul din Franta: Suntem cu totii francezi / Condamnam terorismul in toate formele sale / Parisul, loc de referinta atemporala / Atac impotriva libertatii de exprimare a presei

Atacul sangeros impotriva ziarului francez de satira Charlie Hebdo a ingrozit comunitatea internationala. de la Tokyo la Washington si din Moscova in Qatar, sefii de stat si politicienii si-au exprimat sustinerea fata de Franta si repulsia fata de atentatori. Suntem cu totii francezi, a exclamat seful guvernului italian, Matteo Renzi, vizitand ambasada Frantei din Roma.

Sedinta interministeriala la Ministerul Afacerilor Interne, dupa atentatele din Franta. Legea Big Brother si Legea prepay, in atentia oficialilor

Ministerul Afacerilor Interne MAI) va organiza vineri dimineata o sedinta a Grupului Interministerial Strategic pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Decizia a fost luata ca urmare a atacurilor teroriste care au avut loc in Franta in ultimele zile. Concret, autoritatile vor discuta despre masurile pe care ar trebui sa le ia Romania.

Reuniune de urgenta in Romania dupa atacul din Franta. Legea Big Brother este din nou in atentia ministrilor

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a convocat un grup de lucru pentru identificarea unor solutii care sa asigure buna desfasurare a activitatii institutiilor din domeniul securitatii nationale dupa atacul terorist din Franta. Pentru o prevenire eficienta a actelor de terorism avem nevoie de instrumente potrivite si legile privind cartele preplatite, spunea dimineata procurorul general, Tiberiu Nitu.

Reuniune a ministrilor de Interne din statele UE duminica, la Paris, dupa atentatul din Franta

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene vor participa duminica, la Paris, la o reuniune pe tema securitatii la care va fi prezent si secretarul american al Justitiei, Eric Holder, dupa .

Italia a intensificat masurile de securitate dupa atentatul comis la redactia revistei Charlie Hebdo

Italia a intensificat masurile de securitate ca reactie la atacul terorist din Franta si la incidente similare petrecute in ultimele saptamani in Canada si Australia, scrie Corriere della Sera , in editia online.

Cum a reactionat Internetul dupa crimele din Paris: Je suis Charlie, cele mai puternice imagini

Atacul armat din Paris, Franta, a lasat in urma 12 cadavre si o lume care cauta linia intre libertatea de exprimare si abuzul in numele religiei si credintei. Oamenii, mai mult sau mai putin influenti, si-au aratat pe Internet sustinerea fata de atacul din Franta. Jurnalistii si caricaritaristii din intreaga lume au reactionat in propriile [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )