Libnet.ro
UNICEF

00:07

Purtarea mastilor devine obligatorie in Hong Kong dupa cresterea numarului de cazuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Purtarea mastilor devine obligatorie in Hong Kong dupa cresterea numarului de cazuri

Autoritatile din Hong Kong au instituit astazi obligativitatea purtarii mastilor in toate locurile publice, precum si in mijloacele de transport in comun, dupa ce regiunea a confirmat o crestere record a numarului de noi cazuri de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Regatul Unit anunta suspendarea acordului de extradare cu Hong Kong

Regatul Unit a anuntat luni ca va suspenda acordul de extradare cu Hong Kong-ul ca urmare a impunerii noii legi a securitatii nationale asupra fostei sale colonii de catre autoritatile de la Beijing, relateaza Reuters si Business Insider.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )