Libnet.ro
UNICEF

20:15

Regatul Unit anunta suspendarea acordului de extradare cu Hong Kong

Hotnews Hotnews,
 Regatul Unit anunta suspendarea acordului de extradare cu Hong Kong

Regatul Unit a anuntat luni ca va suspenda acordul de extradare cu Hong Kong-ul ca urmare a impunerii noii legi a securitatii nationale asupra fostei sale colonii de catre autoritatile de la Beijing, relateaza Reuters si Business Insider. continuă pe Hotnews

Purtarea mastilor devine obligatorie in Hong Kong dupa cresterea numarului de cazuri

Autoritatile din Hong Kong au instituit astazi obligativitatea purtarii mastilor in toate locurile publice, precum si in mijloacele de transport in comun, dupa ce regiunea a confirmat o crestere record a numarului de noi cazuri de COVID-19.

Coronavirus: Regatul Unit intrerupe publicarea zilnica a numarului de decese

Regatul Unit a anuntat sambata ca intrerupe publicarea zilnica a numarului de decese dupa infectarea cu coronavirus, din cauza suspiciunilor ca bilanturile anterioare ar putea fi exagerate, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Marea Britanie se pregateste sa suspende acordul de extradare cu Hong Kongul

Ministrul de externe britanic Dominic Raab urmeaza sa anunte suspendarea tratatului de extradare cu Hong Kong-ul, dupa ce si alte tari au facut acest lucru in urma adoptarii de catre China a unei legislatii in materie de securitate nationala in regiunea semiautonoma, subminand drepturi si libertati definitorii autonomiei sale sporite fata de China continentala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )