Libnet.ro
UNICEF

00:07

Purtatorul de cuvant al PSD Timis si-a anuntat demisia din functie si din partid

B1 B1,
Purtatorul de cuvant al PSD Timis si-a anuntat demisia din functie si din partid

Purtatorul de cuvant de la PSD Timis, Lucian Ursuletu, si-a anuntat miercuri demisia din functie si din partid, fiind convins ca nu exista reconciliere intre membrii PSD si Liviu. continuă pe B1

Purtatorul de cuvant al PSD Timis si-a anuntat demisia din functie si din partid

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, a anuntat, miercuri seara, ca demisioneaza din functie si din partid, fiind convins ca nu exista reconciliere intre membrii PSD si Liviu Dragnea. Organizatia PSD Timis este condusa de Sorin Grindeanu, informeaza news. ro.

Purtatorul de cuvant al PSD Timis si-a anuntat demisia din functie si din partid

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, a anuntat, miercuri seara, ca demisioneaza din functie si din partid. Este un moment trist pentru toti PSD-istii si, implicit, pentru mine.

Purtatorul de cuvant al PSD Timis a demisionat din functie si din partid, dupa ce coalitia de guvernare a retras sprijinul premierului Grindeanu

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, si-a anuntat, miercuri, demisia din functie si din partid, dupa ce Comitetul Executiv al formatiunii a decis sa ii retraga sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu.

PSD Timis a semnat o rezolutie de sustinere a lui Sorin Grindeanu, care va fi transmisa conducerii centrale a partidului

Membrii PSD Timis s-au reunit, luni dupa-amiaza, in sedinta, la initiativa a aproximativ 50 de primari din judet, pentru a semna o rezolutie de sustinere a premierului Sorin Grindeanu, puternic contestat in aceste zile de membri ai conducerii centrale a PSD, anunta News. ro. In urma acestei sedinte, social-democratii din Timis au semnat o rezolutie pentru sustinerea premierului Sorin Grindeanu, document care va fi transmis conducerii centrale a partidului.

Conducerea PSD Timis face zid in jurul lui Grindeanu

Presedintele executiv al PSD Timis, Calin Dobra, a declarat, joi, ca organizatia il sustine in continuare pe Sorin Grindeanu, dar ca nu comenteaza decizia luata aseara in sedinta.

Viorel Stefan si-a depus demisia din functia de ministru de Finante la sedinta PSD de miercuri, dar va continua sa-si exercite mandatul pana la publicarea deciziei in Monitorul Oficial

Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, si-a depus demisia din functie in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD din data de 14 iunie, informeaza Ministerul Finantelor intr-un comunicat remis joi, precizand totodata ca el va continua sa isi exercite mandatul pana la publicarea deciziei de eliberare din functie in Monitorul Oficial.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a anuntat demisia: Exprim deplin solidaritatea cu membrii Guvernului

Guvernul ramane fara un alt membru. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a anuntat demisia. Anuntul a fost facut de ministru pe Facebook, adaugand ca este solidar cu ceilalti.

Lia Olguta Vasilescu ar fi anuntat angajatii din Ministerul Muncii ca PSD va cere remanierea tuturor ministrilor, cu trei exceptii. Cei trei ar urma sa demisioneze pentru a-l determina pe Grindeanu sa plece - surse

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, ar fi spus azi intr-o sedinta la minister ca Liviu Dragnea si conducerea PSD vor cere demisia tuturor ministrilor, cu exceptia a trei ministri loiali lui Dragnea, care-si vor inainta singuri demisiile in semn de proteste fata de faptul ca premierul Grindeanu nu vrea sa plece singur, au declarat surse din PSD pentru HotNews. ro.

Criza diplomatica din Qatar se adanceste. Ambasadorul SUA la Doha si-a anuntat demisia

Ambasadorul SUA in Qatar a anuntat ca demisioneaza, in contextul celei mai grave crize diplomatice cu care se confrunta aceasta tara, dupa ce Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Egipt si Bahrein.

Ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, refuza sa-si dea demisia din Cabinetul Grindeanu: Nu am cum sa renunt la un drum pe care am pornit doar pentru ca exista anumite capriciii politice

Ministrul Comunicatiilor, Augustin Lazar, a anuntat, printr-o interventie telefonica in emisiune X-Press, moderata de directorul editorial al RL, Sabin Orcan, ca nu va demisiona din Guvern, in ciuda consecintelor pe care si le asuma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )