Libnet.ro
UNICEF

23:30

Criza diplomatica din Qatar se adanceste. Ambasadorul SUA la Doha si-a anuntat demisia

Antena3 Antena3,
Criza diplomatica din Qatar se adanceste. Ambasadorul SUA la Doha si-a anuntat demisia

Ambasadorul SUA in Qatar a anuntat ca demisioneaza, in contextul celei mai grave crize diplomatice cu care se confrunta aceasta tara, dupa ce Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Egipt si Bahrein. continuă pe Antena3

Melescanu s-a intalnit cu ambasadorii din Qatar si Arabia Saudita: Romania sprijina orice initiativa de solutionare negociata a diferendului

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a avut, luni, doua intalniri cu ambasadorii din Arabia Saudita si Qatar, Abdulaziz Mohammed Al-Aifan, respectiv Abdullah Nasser Abdullah Alhumaidi, in contextul in care cele doua tari au rupt relatiile diplomatice, ministrul transmitandu-le celor doi diplomati ca Romania sprijina orice initiativa de solutionare pe cale pasnica a diferendului dintre cele doua state arabe.

Evenimentele din Qatar afecteaza proiectele pe care le aveam in derulare

Evenimentele care au loc in aceasta perioada in Qatar vor afecta proiectele pe care exportatorii nostri le aveau in derulare cu oamenii de afaceri qatarezi, ne-a spus Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR).

Posibila escaladare a conflictului din Qatar afecteaza negativ petrolul

Pretul titeiului a suferit pierderi pentru a treia saptamana la rand, tensiunile din Orientul Mijlociu nereusind sa aduca o sustinere, potrivit unei analize Saxo Bank.

Presedintele FIFA, Gianni Infantino, se declara increzator pentru CM 2022 din Qatar

Presedintele Federatiei Internationale de Fotbal FIFA), Gianni Infantino, a declarat, duminica, ca este increzator in faptul ca regiunea va reveni la o situatie normalizata, dupa izolarea Qatarului, tara unde trebuie sa aiba loc Cupa Mondiala de fotbal din 2022, relateaza AFP, via Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )