Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viorel Stefan si-a depus demisia din functia de ministru de Finante la sedinta PSD de miercuri, dar va continua sa-si exercite mandatul pana la publicarea deciziei in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 Viorel Stefan si-a depus demisia din functia de ministru de Finante la sedinta PSD de miercuri, dar va continua sa-si exercite mandatul pana la publicarea deciziei in Monitorul Oficial

Ministrul Finantelor Publice, Viorel Stefan, si-a depus demisia din functie in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD din data de 14 iunie, informeaza Ministerul Finantelor intr-un comunicat remis joi, precizand totodata ca el va continua sa isi exercite mandatul pana la publicarea deciziei de eliberare din functie in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

UPDATE Marius Andruh si-a dat demisia din functia de presedinte al CNATDCU, in locul lui a fost ales Valentin Vlad. ONG-ul lui Ciolos solicita abrogarea ordinului de ministru prin care a fost schimbata structura Consiliului care evalueaza tezele de docto

Academicianul Marius Andruh si-a dat, miercuri, demisia de la conducerea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU), dupa ce ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a schimbat, printr-un ordin de ministru, structura Consiliului General al CNATDCU si conducerile unor comisii de specialitate, arata un comunicat al Platformei 100, ONG-ul condus de fostul premier Dacian Ciolos. In locul lui Andruh, a fost pus in functie presedintele Academiei Romane, Valentin Vlad. Totodata, organizatia lui Ciolos solicita abrogarea ordinului de ministru si cooptarea unor membri care se bucura de recunoastere academica.

BREAKING NEWS! Ministrul Justitiei si-a depus demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi, pe o retea de socializare, ca si-a depus demisia din guvern. Exprimand deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Mi-am depus demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi, pe o retea de socializare, ca si-a depus demisia din guvern. Exprimand deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din.

Ministrul Educatiei il contrazice pe Dragnea: Nu mi-am depus demisia in alb

Pavel Nastase, ministrul PSD al Educatiei, a declarat miercuri ca nu si-a depus demisia in alb la momentul investirii. Nastase a facut declaratia la Parlament, unde a venit pentru o intalnire a ministrilor cu presedintele PSD Liviu Dragnea.

Purtatorul de cuvant al PSD Timis si-a anuntat demisia din functie si din partid

Purtatorul de cuvant de la PSD Timis, Lucian Ursuletu, si-a anuntat miercuri demisia din functie si din partid, fiind convins ca nu exista reconciliere intre membrii PSD si Liviu.

Eugen Teodorovici: S-ar fi putut face mult mai multe la Finante, dar si pe celelalte portofolii. Viorel Stefan este contabil prin tot ce face

Presedintele Comisiei de buget din Senat, Eugen Teodorovici, sustine ca la Ministerul Finantelor s-ar fi putut face mai multe. Comitetul Executiv al PSD decide, miercuri, soarta Guvernului Grindeanu, ca urmare a evaluarii.

HAOS iN PSD! Ministrul Educatiei il contrazice pe Dragnea: NU MI-AM DEPUS DEMISIA!

Declaratia lui Liviu Dragnea potrivit careia toti ministrii din cabinetul lui Sorin Grindeanu, inclusiv premierul, si-au depus demisiile in alb la momentul investirii, este contrazisa de ministrul.

Ce FUNCTIE BOMBA i-a propus Dragnea lui Grindeanu daca va DEMISIONA din functia de premier

In plin scandal de remaniere a Guvernului, Liviu Dragnea i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu functia de sef al ASF daca renunta de bunavoie la functia de prim-ministru. Potrivit unor surse politice citate.

Ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, refuza sa-si dea demisia din Cabinetul Grindeanu: Nu am cum sa renunt la un drum pe care am pornit doar pentru ca exista anumite capriciii politice

Ministrul Comunicatiilor, Augustin Lazar, a anuntat, printr-o interventie telefonica in emisiune X-Press, moderata de directorul editorial al RL, Sabin Orcan, ca nu va demisiona din Guvern, in ciuda consecintelor pe care si le asuma.

Purtatorul de cuvant al PSD Timis si-a anuntat demisia din functie si din partid

Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Lucian Ursuletu, a anuntat, miercuri seara, ca demisioneaza din functie si din partid, fiind convins ca nu exista reconciliere intre membrii PSD si Liviu Dragnea. Organizatia PSD Timis este condusa de Sorin Grindeanu, informeaza news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )