Libnet.ro
UNICEF

06:15

A pus bicarbonat de sodiu la colturile camerei. Este uimitor ce s-a intamplat in cel mai scurt timp VIDEO

Playtech Playtech,
A pus bicarbonat de sodiu la colturile camerei. Este uimitor ce s-a intamplat in cel mai scurt timp VIDEO

Bicarbonatul de sodiu este foarte util la casa omului. insa cum te ajuta daca pui bicarbonat de sodiu la colturile casei? Ei bine, bicarbonatul de sodiu are multiple intrebuintari, pe care trebuie sa le afli si tu! A pus bicarbonat de sodiu la colturile camerei Trebuie sa stii ca daca pui bicarbonat de sodiu in . continuă pe Playtech

A pus bicarbonat de sodiu pe tapiteria masinii si a ramas masca. Ce s-a intamplat in 5 minute e uluitor

Fiecare sofer este constient de cat de important este ca sa-ti ingrijesti masina. Astfel, se pot economisi multi bani pe termen lung. Daca vrei sa iti speli bine masina, fara sa mai mergi la spalatoie, iata ce trebuie sa faci. A pus bicarbonat de sodiu pe tapiteria masinii si a ramas masca De-acum nu mai .

A pus bicarbonat in ceaiul verde si a baut zilnic o cana. Efectele miraculoase au aparut imediat

Multi nu stiu de acest truc! Care sunt efectele miraculoase ale bicarbonatului de sodiu pus in ceaiul verde? Ce se intampla daca il consumi zilnic in felul acesta? De ce ai nevoie, cum sa-l prepari si ce aport aduce in viata ta? Ce se intampla daca consumi ceai verde cu un sfert de lingura de .

A pus bicarbonat in mazarea de pe foc si a ramas uimita. Trucul genial descoperit de gospodina

Mazarea uscata, fasolea si lintea sunt printre putinele surse naturale de proteine durabile, de lunga durata, de inalta calitate. Acest lucru le-a adus un rol central in bucataria vegetariana, precum si in multe dintre bucatariile rurale ale lumii. Dar mazarea intreaga uscata necesita un timp mai mare de gatit. Acest lucru este valabil mai ales .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )