Libnet.ro
UNICEF

11:45

A pus bicarbonat de sodiu pe tapiteria masinii si a ramas masca. Ce s-a intamplat in 5 minute e uluitor

Playtech Playtech,
A pus bicarbonat de sodiu pe tapiteria masinii si a ramas masca. Ce s-a intamplat in 5 minute e uluitor

Fiecare sofer este constient de cat de important este ca sa-ti ingrijesti masina. Astfel, se pot economisi multi bani pe termen lung. Daca vrei sa iti speli bine masina, fara sa mai mergi la spalatoie, iata ce trebuie sa faci. A pus bicarbonat de sodiu pe tapiteria masinii si a ramas masca De-acum nu mai . continuă pe Playtech

A pus bicarbonat de sodiu in scrumiera. Ce s-a intamplat in doar 5 minute

Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca este aur in gospodarie, acesta ajutand la multe dintre problemele care pot aparea intr-o casa. Descoperirea facuta, insa, de o femeie care a pus praful minune in scrumiera a devenit virala. Nimeni nu se astepta la asta. De ce sa pui bicarbonat de sodiu in scrumiera Satula .

O femeie a pus bicarbonat de sodiu in pantofi. Ce s-a intamplat dupa doar cateva secunde

Mirosul neplacut din pantofi este o problema pe care o avem cu totii, cu preponderenta barbatii. Cum in viata sunt mai mult situatii decat probleme, pentru aceste mici interferente exista solutii. Ingredientul de baza al uneia dintre ele este bicarbonatul de sodiu. Pantofii miros urat? Trucul simplu de a scapa de neplacere in scurt timp .

A pus bicarbonat in apa din cada si a stat 30 de minute. Ce s-a intamplat cu pielea ei e uluitor

Ce a simtit o femeie dupa ce a pus bicarbonat de sodiu in cada? in urma experimentului a constatat ca pielea ei a avut parte de schimbari. Ce s-a intamplat cand a iesit din apa? Care sunt beneficiile unui astfel de moment de relaxare? Experiment: A pus bicarbonat de sodiu in apa din cada. Ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )