Libnet.ro
UNICEF

05:01

Pustiul de 18 ani din Roman care a imbunatatit Facebook. Milioane de oameni ii folosesc aplicatia

Adevărul Adevărul,
Pustiul de 18 ani din Roman care a imbunatatit Facebook. Milioane de oameni ii folosesc aplicatia

Un tanar de 18 ani din Roman a creat doua aplicatii pentru Windows si Mac prin care putem vorbi pe Facebook Messenger si WhatsApp fara sa folosim telefonul sau browserul. Alexandru Rosianu a facut prima versiune la doar patru ore dupa ce Facebook a lansat produsul sau pe internet. continuă pe Adevărul

Un tanar de 18 ani din Roman a creat aplicatii prin care Facebook Messenger ori WhatsApp pot fi folosite si in varianta desktop

Alexandru Rosianu este un tanar de 18 ani care a creat doua aplicatii pentru Windows, Linux si Mac prin care se pot utiliza Facebook Messenger si WhatsApp fara telefon sau browser. Prima versiune a fost.

Aplicatia Messenger pentru PC, inventata de un tanar roman care vrea sa nu mai pierzi timpul pe Facebook

Un tanar de 18 ani din Roman a creat doua aplicatii pentru Windows, Linux si Mac prin care putem vorbi pe Facebook Messenger si WhatsApp fara sa folosim telefonul sau browserul, potrivit adevarul. ro. Aplicatia, disponibila la acest link, face ca Facebook Messenger sa fie o aplicatie de sine statatoare in Mac OS X sau Windows [] Aplicatia Messenger pentru PC, inventata de un tanar roman care vrea sa nu mai pierzi timpul pe Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Copil de 12 ani din Pitesti, in coma alcoolica

Un copil in varsta de 12 ani din municipiul Pitesti a ajuns la spital in coma alcoolica, marti dupa-amiaza, dupa ce a baut vin intr-un parc impreuna cu mai multi prieteni.

Premiera: Un fotbalist de 16 ani este primul jucator roman care ajunge la Arsenal

Vlad Dragomir, un talentat jucator de fotbal in varsta de 16 ani, a ajuns la o intelegere cu Arsenal si a semnat un contract cu echipa lui Arsene Wenger, informeaza gps. ro. Astfel, capitanul nationalei U16 a.

Lovitura de teatru. Primul fotbalist roman care ajunge la Arsenal Londra

Vlad Dragomir, 16 ani, este considerat unul dintre cei mai talentati jucatori romani, scrie gsp. ro. Dragomir, capitanul nationalei u16 a Romaniei, a ajuns la o intelegere cu Arsenal si a semnat un contract cu.

FOTO Un copil de 13 ani, din Vaslui, s-a inecat in raul Barlad, in urma unui pariu. Medicii au reusit sa-i reporneasca inima, insa starea sa este grava

Un baiat de 13 ani din Vaslui s-a inecat in aceasta dupa amiaza in raul Barlad, in aval de podul din lemn din suburbia Brodoc. Desi nu stia sa inoate, a pus un pariu cu prietenii iesiti la scaldat ca are curaj sa se arunce in zona cu apa cea mai adanca.

Arsenal Londra a transferat un pusti de 16 ani din Romania

Mijlocasul Vlad Dragomir, in varsta de 16 ani, legitimat ultima data la Poli Timisoara, a semnat un contract valabil pe un an, de amator, cu gruparea Arsenal Londra.

12 vorbe din batrani care te mentin sanatos

Sfaturi, sfaturi, sfaturi Dintotdeauna oamenii au primit si si-au dat sfaturi. Cei mai intelepti sau cei mai inaintati prin experienta vietii au oferit indrumari celor care au avut nevoie de ele sau se aflau la.

Investitorii continua sa fie atrasi de industria auto din Romania. Care este costul muncii

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania.

Roma: 24% din strainii care locuiesc in capitala Italiei sunt romani

Romanii reprezinta un sferta din totalul strainilor din Roma, numarul strainilor instalati in capitala italiana crescand de peste doua ori fata de anul 2000, informeaza AFP, citand un raport publicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )