Libnet.ro
UNICEF

18:15

Puterea Dragostei: Dupa ce l-a umilit in fata intregii tari, Turcu a luat o decizie definitiva referitor la Roxana

Playtech Playtech,
Puterea Dragostei: Dupa ce l-a umilit in fata intregii tari, Turcu a luat o decizie definitiva referitor la Roxana

Tturcu a decis ce va face in privinta povestii de iubire cu Roxana! Concurentul de la Puterea Dragostei a gasit singura optiune de a scapa cu o imagine mai curata din tot scandalul cu iubita sa din casa. Ce spune barbatul dupa ce a fost umilit in fata unei tari intregi chiar de cea de . continuă pe Playtech

La Puterea Dragostei este leoaica, dar dupa filmari sufera cumplit. Andreea Oprica, drama de nedescris

Puterea Dragostei este o emisiune care aduce in prim-plan si povestile de viata ale concurentilor. Pe langa bucuriile pe care le impart acestia cu fanii, cei care ii urmaresc iau la cunostinta si vestile mai putin bune pe care le primesc acestia. Ce drama de nedescris se ascunde in spatele Andreei Oprica, una dintre cele .

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de duminica, 18 februarie

EmisiuneaPuterea dragosteide pe Kanal Deste difuzatasambata si duminica de la 16:00 la 19:00, iar de luni pana vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentata de Andreea Mantea si se afla la al doilea sezon. Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D Live Stream Editia de duminica 18 februarie Bianca Dragusanu vine la .

Cum arata Andra Volos de la Puterea Dragostei, inainte de operatiile estetice. Este transformata total FOTO

Andra Volos a devenit cunoscuta odata cu emisiunea Puterea Dragostei. Aceasta si-a gasit alesul si a plecat in Romania. Cum arata inainte de operatiile estetice? Fanii abia au recunoscut-o! Cum arata Andra Volos inainte de operatiile estetice? Majoritatea concurentelor care au trecut pe la cunoscutul show de dragoste au recunoscut ca au avut parte de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3283 seconds )