Libnet.ro
UNICEF

11:30

Putin despre criza legata de coronavirus: Situatia este sub control total

România Liberă România Liberă,
Putin despre criza legata de coronavirus: Situatia este sub control total

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat ca autoritatile au sub control situatia crizei legate de c. continuă pe România Liberă

Ce organe afecteaza noul virus, in afara de plamani. Situatia este mai grava decat se credea

Noul virus complica situatia, pentru ca afecteaza mai multe organe in afara de plamani. Ce spun specialistii despre noua descoperire? Ce s-a putut observa la mai bine de jumatate din pacientii internati din cauza COVID-19? Ce organe afecteaza noul virus, in afara de plamani? Nou coronavirus ucide prin inflamarea si infundarea alveolelor din cauza faptului .

CORONAVIRUS. Situatia cazurilor de COVID-19 in tarile vecine Romaniei. Bulgaria ocupa prima pozitie in privinta celor mai putini pacienti

Potrivit statisticilor, Romania este fruntasa la numarul de imbolnaviri cu COVID-19 in regiune. Tarile vecine, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Serbia sau Bulgaria inregistreaza sub 5. 000 de cazuri. Cel ma.

Parlamentul European discuta joi despre criza coronavirusului. Ungaria si Polonia, criticate pentru atitudinea adoptata

Parlamentul European se reuneste joi intr-o sesiune speciala pentru a discuta despre un raspuns comun al statelor membre ale Uniunii Europene la pandemia cauzata de virusul SARS-CoV-2. Eurodeputatii urmeaza sa adopte o rezolutie prin care se cere sporirea sprijinului pentru sistemele de sanatate din tarile membre si o strategie uniforma de ridicare a masurilor de urgenta. Pe de alta parte, documentul critica Ungaria si Polonia pentru atitudinea adoptata in perioada de criza.

Coronavirus, situatia la zi in Hunedoara. Aproape 400 de imbolnaviri in judet. Cati oameni s-au vindecat

Peste 370 de oameni au fost diagnosticati cu noul coronavirus, in judetul Hunedoara. Mai mult de 10 la suta dintre ei au decedat.

Guvernul german anunta ca epidemia de COVID-19 este sub control si gestionabila

Epidemia noului coronavirus este de-acum sub control si gestionabila, si-a exprimat satisfactia, vineri, ministrul german al Sanatatii Jens Spahn.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )