Libnet.ro
UNICEF

01:05

Putin a imbratisat-o pe campioana olimpica Ireen Wust, declarata lesbiana.

România Liberă România Liberă,
Putin a imbratisat-o pe campioana olimpica Ireen Wust, declarata lesbiana.

Vladimir Putin a imbratisat-o pe campioana olimpica la patinaj viteza, proba de 3000 metri, olandeza Ireen Wust, care s-a declarat lesbiana. Putin incearca astfel sa aplaneze conflictul izbucnit dupa promulgarea unei legi anti-gay. Liderul de la Kremlin s-a confruntat cu proteste pe intregul mapamond, chiar in prima zi a Jocurilor Olimpice de la Soci, din cauza ca a promulgat o lege impotriva drepturilor persoanelor gay, care pedepseste cu amenda si inchisoare propaganda homosexuala in fata . continuă pe România Liberă

JO 2014: Carina Vogt, campioana olimpica la sarituri cu schiurile

Carina Vogt Germania) a devenit prima campioana olimpica la sarituri cu schiurile din istorie, la Soci. Sara Takanashi Japonia), marea favorita, a ocupat locul patru.

Carina Vogt, prima campioana olimpica in proba feminina de sarituri cu schiurile

Germania a dat prima campioana olimpica in proba feminina de sarituri cu schiurile si se mentine pe locul sase in clasamentul pe medalii, cu patru titluri olimpice si o medalie de argint. Carina.

JO Soci: Eva Tofalvi - locul 26 la urmarire. Daria Domraceva, campioana olimpica

Biatlonista Eva Tofalvi a ocupat locul 26 in proba de urmarire, 10 kilometri, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, campioana olimpica devenind sportiva belarusa Daria Domraceva, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )