Libnet.ro
UNICEF

00:07

Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Adevărul Adevărul,
Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA Novosti, relateaza Reuters online. continuă pe Adevărul

Rusia: Vladimir Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului, in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA Novosti.

SUA: Panica intr-un centru comercial dupa mai multe focuri de arma (media)

Clientii unui centru comercial din Carolina de Nord, in sud-estul Statelor Unite, au fost cuprinsi de panica joi dupa ce au auzit mai multe focuri de arma, potrivit presei locale, relateaza AFP si Agerpres.

Alerta cod galben la Beijing. Mai multe ambasade occidentale si-au avertizat cetatenii cu privire la posibile amenintari

Politia din Beijing a sporit joi masurile de securitate in jurul unui bar si intr-o zona comerciala frecventate de cetateni straini, dupa ce mai multe ambasade si-au avertizat cetatenii cu privire la posibile amenintari vizand occidentalii, relateaza Associated Press in pagina online.

Rusia infiinteaza noi unitati antitero in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA.

Iarna e ca primavara? De ce am inceput sa avem ierni calde in mai multe zone de pe glob, inclusiv in Romania

Temperaturile inregistrate in aceasta iarna ne arata ca expresia ger de crapa pietrele nu mai este atat de actuala pentru lunile reci din Romania. Iarna aceasta a fost deosebit de cald si in alte zone din Europa si chiar din America.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )