Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rusia: Vladimir Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Vladimir Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului, in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA Novosti. continuă pe Hotnews

Putin ordona infiintarea unor unitati antiteroriste in mai multe zone de coasta

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat sa fie infiintate sedii operationale, in cadrul luptei impotriva terorismului in mai multe zone de coasta, a anuntat sambata Kremlinul, citat de agentia de stat RIA Novosti, relateaza Reuters online.

Vladimir Putin a anuntat care a fost evenimentul anului in Rusia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a prezentat, in cadrul receptiei organizate cu ocazia Anului Nou la Kremlin, rezultatele obtinute pe parcursul anului 2015 si a anuntat care a fost cel mai important eveniment.

Un parfum delicat, dar puternic, inspirat de Vladimir Putin, a fost pus in vanzare la Moscova

Un parfum care are imprimat pe sticluta un portret din profil al presedintelui rus, Vladimir Putin, si a carui aroma este inspirata, potrivit creatorului sau, de insusi liderul de la Kremlin, a fost pus in vanzare la Moscova in ajunul Craciunului, relateaza The Guardian.

Vladimir Putin cere ajutorul vechilor inamici, talibanii. Ce decizie a luat in lupta impotriva gruparii Stat Islamic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, recurge la ajutorul vechilor inamici, talibanii, cu care face schimb de informatii secrete in lupta impotriva gruparii Stat Islamic, ce dispune de tot mai multi combatanti .

Vladimir Putin, sursa de inspiratie pentru un parfum. E delicat si puternic

Un parfum care are imprimat pe sticluta un portret din profil al presedintelui rus Vladimir Putin si a carui aroma este inspirata, potrivit creatorului sau, de insusi liderul de la Kremlin, a fost pus in.

Vladimir Putin ii lasa pe rusi fara alcool de sarbatori

Incepand cu 1 ianuarie 2016, restaurantele, barurile si cafenele din Rusia nu vor mai putea vinde bauturi alcoolice. Problema este ca, potrivit noilor reglementari impuse de autoritatile ruse in contextul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )