Libnet.ro
UNICEF

07:00

Putin, viu si nevatamat, cu chef de confruntare

România Liberă România Liberă,
Putin, viu si nevatamat, cu chef de confruntare

Dupa zece zile de absenta si zvonuri privind starea sa de sanatate sau o lovitura de stat, presedintele rus si-a facut luni aparitia pe scena publica. El a aparut in fata presei, cu o intarziere devenita obisnuinta, inaintea unei reuniuni la Palatul Constantin, langa Sankt Petersburg cu omologul sau kirkiz, Almazbek Atambaiev. Si, ca revenirea publica sa fie mai nuantata, el a plasat Flota Nord a armatei ruse in stare de alerta pentru exercitii militare nepregatite in Arctica. continuă pe România Liberă

Putin a reaparut in public, dupa zece zile de absenta: Liderul de la Kremlin s-a intalnit cu omologul sau kargaz Almazbek Atambaiev

Vladimir Putin a reaparut in public dupa zece zile de absenta. Liderul de la Kremlin participa luni la o intalnire cu omologul sau kargaz Almazbek Atambaiev la Palatul Konstantinovski de la Strelna, langa.

Putin reapare in public la Palatul Konstantinovski, dupa zece zile de absenta si speculatii

Vladimir Putin participa la o intalnire cu omologul sau kargaz Almazbek Atambaiev la Palatul Konstantinovski de la Strelna, langa Sankt Petersburg, dupa zece zile de absenta si un val de speculatii despre locul in care se afla si sanatatea celui mai.

Putin reapare in public, dupa zece zile de absenta si speculatii

Vladimir Putin participa, luni, la o intalnire cu omologul sau kargaz Almazbek Atambaiev, la Palatul Konstantinovski, langa Sankt Petersburg, dupa zece zile de absenta si un val de speculatii despre locul in care se afla si sanatatea celui mai puternic om din Rusia, relateaza Tass online. , citat de Mediafax.

Vladimir Putin a reaparut in public, dupa 10 zile de absenta

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a aparut luni in public dupa o absenta de zece zile care a alimentat numeroase zvonuri si speculatii, relateaza AFP. Putin rus ar fi declarat ca viata ar fi plicticoasa fara barfe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )