Libnet.ro
UNICEF

10:45

Quin va ajunge la investitii de 100 milioane euro, la Brasov, anul viitor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Quin va ajunge la investitii de 100 milioane euro, la Brasov, anul viitor

Germanii de la Quin se asteapta ca anul acesta sa atinga o cifra de afaceri de aproximativ 90 de milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Saint-Gobain Building Glass Romania Bilant dupa 10 ani: Investitii de 180 de milioane euro si afaceri in crestere

Saint-Gobain Glass Romania, a realizat, in cei 10 ani de la intrarea pe piata locala, investitii de cca. 180 de milioane de euro, fondurile fiind alocate in dezvoltarea celei mai mari unitati de productie de sticla din tara noastra si din regiune. in urmatoarea perioada, compania vizeaza alocarea de noi investitii pentru lansarea unei noi linii de productie. Noua linie va avea o capacitate de 500. 000 de parbrize anual.

Indicii in crestere, pe fondul unei lichiditati de doar 1,58 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 7 milioane de lei 1,58 milioane euro), mai mic decat vineri 7 milioane euro).

Desi BVB a fost inclusa in watchlist-ul FTSE Russel, indicii au scazut, pe fondul unui rulaj de 7 milioane euro

Principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 31,54 milioane de lei 7,08 milioane euro), mai mare decat joi 4,01 milioane euro).

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker. Report de aproape 3,1 milioane euro la Joker

Loteria Romana a organizat duminica, 2 octombrie, noi extrageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Report de aproape 3,1 milioane euro la Joker si report de peste 1,18 milioane euro la Loto 6/49.

Proprietarul Louis Vuitton va cumpara Rimowa pentru 640 milioane euro

LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton va cumpara o participatie de 80% din Rimowa, producatorul de valize de lux, pentru 640 de milioane de euro, relateaza Bloomberg.

Profihairshop, vanzari de 4 milioane euro in primele 9 luni ale anului

Profihairshop, retailer specializat in comercializarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului, a inregistrat vanzari in valoare de 4 milioane de euro in primele noua luni ale anului 2016, in crestere cu 35% fata de perioada similara a anului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )