Libnet.ro
UNICEF

14:15

Rabla 2020 vine si cu vouchere pentru motociclete si masini GPLGNC

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rabla 2020 vine si cu vouchere pentru motociclete si masini GPLGNC

Programul Rabla va avea anul acesta si ecobonusuri pentru masini pe GPLGNC, motociclete, motociclete electrice, pe langa cele de masini electrice, masini hibride si masini pe carburanti. continuă pe Wall-Street Ro

Programul Rabla 2020. Dai masina si iti iei motocicleta

Ministerul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, marti, o serie de modificari in Programul Rabla 2020, .

Ministerul Mediului lanseaza programul Rabla pentru motociclete

De anul acesta romanii isi vor putea cumpara si motociclete prin programele de la Ministerul Mediului.

HOROSCOP. VENUS si CHIRON, februarie 2020. Schimbari radicale pentru zodii

Pe 10 februarie 2020, planeta Venus este in conjunctie cu micul astru Chiron, vindecatorul ranilor noastre sufletesti. Impactul pe care acest aspect astral il are se manifesta nu doar in ziua conjunctiei ci si in perioada imediat urmatoare. Venus si Chiron ne ofera oportunitatea sa ne imbratisam vulnerabilitatea si sa ne vindecam inima.

OSCAR 2020. Parasite, premiul pentru cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a scris istorie, fiind pentru prima data cand un film strain, productia sud-coreeana Parasite, castiga premiul pentru cel mai bun film. De asemenea, lungmetrajul a castigat si la categoria pentru cel mai bun film intr-o limba straina, iar Bong Joon-ho a luat si el premiul pentru cel mai bun regizor.

Horoscop DRAGOSTE 8 FEBRUARIE 2020. Energie speciala pentru balante si capricorni

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul de dragoste pentru azi, SAMBATA 8 8 FEBRUARIE 2020, a sosit noaptea mult discutata si asteptata, a Lunii pline de februarie, numita si Luna plina a zapezii, ce are loc in acest an in Leu. Luna plina in Leu va avea intensitate maxima in dimineata zilei de duminica, ora 9:33, deci toata noaptea de sambata spre duminica ea va raspandi energia speciala spre noi.

Rabla pentru motociclete: 3.500 de lei, valoarea voucherului Rabla Moto Clasic.Rabla Plus are cel mai mare buget

Ministrul Mediului a anuntat marti, noutatile din programul Rabla, spunand ca, prin bugetul alocat in acest an, 2500 de romani isi pot cumpara o masina full-electric si 400 - hibride plug-in, precizand ca obiectivul autoritatilor este sa introduca in 2020 la fel de multe masini hibride cate au fost introduse in ultimii patru ani. Prin Programul Rabla vor putea fi achizitionate anul acesta si motociclete.

Ford Romania va produce la Craiova peste 1.000 de autoturisme pe zi, in 2020, un record pentru fabrica

Ford Romania estimeaza ca in acest an, la Craiova, va produce peste 1. 000 de autoturisme pe zi, modelele EcoSport si Puma, si aproximativ 1. 700 de motoare EcoBoost de un litru, ceea ce reprezinta un record pentru aceasta fabrica, scrie Agerpres.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2279 seconds )