Libnet.ro
UNICEF

21:15

Radioul public a ajuns intr-un colaps fara precedent sub conducerea PSD - acuza un membru CA al SRR

Hotnews Hotnews,
 Radioul public a ajuns intr-un colaps fara precedent sub conducerea PSD - acuza un membru CA al SRR

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR), cel mai mare trust media din Romania, se afla astazi in colaps financiar si administrativ fara precedent din cauza managementului catastrofal al lui presedintelui Georgica Severin, membru PSD, denunta, intr-un raport publicat miercuri, Alexandru Muraru, reprezentantul PNL in Consiliul de Administratie al SRR. continuă pe Hotnews

Opozitia acuza: Sub conducerea PSD, Radioul Public a ajuns intr-un colaps financiar si administrativ fara precedent

Societatea Romana de Radiodifuziune, cel mai mare trust media din Romania, se afla in colaps financiar si administrativ fara precedent din cauza managementului catastrofal al lui presedintelui Georgica Severin, membru PSD, se arata intr-un raport publicat de Alexandru Muraru, reprezentantul PNL in Consiliul de Administratie al Radioului.

Ministrul Educatiei, gafa fara precedent. Cine este politicianul care a facut-o analfabeta si a cerut demiterea ei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a fost aspru criticata dupa o gafa fara precedent. Mai exact, prezenta intr-o emisiune la Antena3, ministrul Educatiei a pronuntat gresit cuvantul plexiglas. Victor Ponta nu a ratat prilejul si-a sanctionat-o pe Anisie, cerand demiterea ei si mentionand ca nu e de ras ca e analfabeta.

Un medic ATI a spus adevarul despre coronavirus. Reactia fara precedent: E o iluzie

Un medic de la ATI este revoltat de ceea ce se intampla in spitalele din Romania cu pacientii care sufera de alte boli grave, dar si de coronavirus. Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina din Bucuresti, sustine ca impartirea spitalelor in institutii COVID si non-COVID este o prostie. Un medic de la terapie intensiva .

WTA, decizie fara precedent. Simona Halep va fi afectata

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Romanca este favorita numarul unu a competitiei si o va infrunta pe Polona Hercog in turul 1 la Praga. Dupa acest turneu de categorie International, printre cele mai slabe din WTA, Halep are din nou un .

Radioul public: peste o suta de sefi, datorii de 33 de milioane de lei

Societatea Romana de Radiodifuziune, cel mai mare trust media din Romania, a ajiuns intr-un colaps f.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )