Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Banciu: Aproape 28% din populatia Romaniei are toaleta in curte, de peste 10 ori mai mult fata de media europeana (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Aproape 28% din populatia Romaniei are toaleta in curte, de peste 10 ori mai mult fata de media europeana (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, faptul ca, potrivit datelor ONU, aproape 28% din populatia Romaniei are toaleta in curte. Sa fim iertati de catre poli. continuă pe B1

Ziua mondiala a toaletei: Peste un sfert din populatia Romaniei nu are WC in casa

In fiecare an, in data de 19 noiembrie se sarbatoreste Ziua mondiala a toaletei. O zi pe care multi romani nu o pot sarbatori pentru ca in multe case nu exista inca o toaleta.

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

Radu Mazare face cumparaturi din puscarie. Pe ce a cheltuit fostul edil 500 de lei - Colegii, uimiti

Radu Mazare este incarcerat inca din luna mai la Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste o pedeapsa de noua ani intr-un dosar privind retrocedarea plajelor din Constanta. Oameni aflati in preajma lui.

Olguta Vasilescu: Aproape 80% din programul de guvernare cu care am venit in campania din 2016 este deja implementat

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a reactionat la declaratiile ministrului Finantelor, Florin Citu, afirmand caaproape 80% din programul de guvernareal PSD a fost deja implementat, iar cresterile.

Handbal: Trei sportive din nationala Romaniei ar fi folosit proceduri interzise de WADA si risca suspendari - presa

Cu cateva zile inaintea participarii la Campionatul Mondial din Japonia, echipa nationala de handbal feminin a primit o lovitura grea. Federatia Romana de specialitate a fost notificata in privinta unor componente ale lotului lui Tomas Ryde, ca ar fi folosit niste proceduri interzise de WADA, in tentativa de a-si imbunatati performantele sportive.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )