Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Becali e un fel de Monica Gabor, simbolul celor care ajung foarte sus nefacand nimic. Cum sa fie gratiat pentru ca a fost un samsar?

B1 B1,
Radu Banciu: Becali e un fel de Monica Gabor, simbolul celor care ajung foarte sus nefacand nimic. Cum sa fie gratiat pentru ca a fost un samsar?

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, marti, in cadrul emisunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, care sunt sansele ca omul de afaceri Gigi Becali sa fie gratiat de presedintele Traian Basescu. Pentru ce sa fie. continuă pe B1

Radu Banciu: E un cadou pentru noi sentinta lui Gigi. E ciudat ca tu, branzar care faci potlogarii, sa duhnesti a aur peste tot

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, luni, in cadrul emisunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre condamnarea omului de afaceri Gigi Becali la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimburilor de.

Monica Gabor revine pe podiumurile de moda din Romania? Iata care este conditia esentiala!

Monica Gabor pare decisa sa revina pe podiumurile de moda din Romania in postura de manechin. Are insa o singura conditie: sa nu defileze in lenjerie intima. Continue reading .

Radu Banciu il jigneste pe Cezar Ouatu: De ce nu canta in romana castratul asta?

Radu Banciu, prezentatorul emisiunii Lumea lui Banciu de la B1TV, l-a jignit aseara pe Cezar Ouatu, numindu-l castrat, si atacandu-l pentru simplul motiv ca piesa lui este interpretata in limba engleza, si nu romana, asa cum considera el ca ar trebuit. Continue reading .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )