Libnet.ro
UNICEF

10:45

Radu Banciu: O candidatura la prezidentiale din partea mortilor ar fi salutara. Mortul ar avea argumente imbatabile (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: O candidatura la prezidentiale din partea mortilor ar fi salutara. Mortul ar avea argumente imbatabile (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca la alegerile prezidentiale ar trebui sa candideze si persoane decedate, care ar avea sanse mai. continuă pe B1

Radu Banciu: Nicusor Constantinescu a fost vazut intr-un hipermarket din Queens, cu cosul plin (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, marti seara, in cadrul emsiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca a primit de la un telespectator o imagine care il infatiseaza pe Nicusor Constantinescu in tr-un.

Nicolescu: Exista interes din partea companiilor romanesti sa preia activele Enel din Romania

Exista interes din partea companiilor romanesti sa preia activele Enel din tara noastra, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru energie, intr-un comunicat remis azi redactiei.

Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca OUG privind migratia primarilor este o chestiune primitiva. Este o chestiune primitiva. E o escrocherie.

Radu Tudor, despre situatia din estul Ucrainei: Avem de-a face cu un razboi nedeclarat intre doua state

Estul Ucrainei a devenit o zona de dominatie ruseasca, incalcandu-se toate regulile dreptului international, a afirmat realizatorul Punctul de intalnire, Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la Antena.

Razvan Nicolescu: Am informat oficial ENEL ca exista interes din partea unor companii romanesti pentru preluarea unor parti din operatiunile lor in Romania

Exista companii romanesti interesate sa preia parti din operatiunile ENEL in Romania. Informatia a fost transmisa oficial de ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, reprezentantilor ENEL. Acesta s-a intalnit, joi, cu o delegatie a companiei Enel condusa de Luca D'Agnese, membru al Bordului Enel responsabil pentru activitatea internationala. Reamintim ca Enel a anuntat in iulie ca vrea sa vanda actiunile detinute in Romania.

Presedintele Ucrainei afirma ca Rusia a invadat tara si solicita ajutor militar de anvergura din partea Uniunii Europene

Rusia a invadat Ucraina. Anuntul a fost facut de presedintele ucrainean Petro Porosenko, care si-a anulat vizita in Turcia, din cauza noilor tulburari din tara sa. Potrivit administratiei de la Kiev, noi trupe a.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )