Libnet.ro
UNICEF

11:00

Radu Banciu: Chiar si Ion Iliescu era mai bine vazut decat acest cuplu dictatorial Dragnea-Dancila. Ura e corecta, pentru ca daca nu ne-a mai ramas nimic pe aceasta planeta, macar sa uram avem voie (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Chiar si Ion Iliescu era mai bine vazut decat acest cuplu dictatorial Dragnea-Dancila. Ura e corecta, pentru ca daca nu ne-a mai ramas nimic pe aceasta planeta, macar sa uram avem voie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, rezultatul final al referendumului privind familia traditionala. O prezenta ridicola la vot. Din 18 milioane de cetateni cu. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa referendum: Nimeni nu mai crede in aceasta ticalosie aflata in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu infrangerea uriasa suferita de Biserica Ortodoxa Romana prin boicotul de la referendumul pentru familia.

Presedintele de onoare al PSD a ales BOICOT: Ion Iliescu NU a votat la REFERENDUM

Referendumul privind familia traditionala, promovat de Liviu Dragnea, pare sa nu fi fost imbratisat de toti liderii PSD. Presedintele de onoare al social-democratilor si fondatorul partidului, Ion Iliescu,.

VIDEO Un copil de 6 ani din Dolj, disparut vineri de acasa, gasit dupa mai bine de 24 de ore de cautari. Cinele sau l-a ncalzit toata noaptea

Un copil de 6 ani din Dolj, disparut de acasa de vineri, a fost gasit sambata, dupa mai bine de 24 de ore de cautari. Copilul a fost gasit la 10 kilometri de casa, dezbracat, dar din primele informatii reiese ca nu a fost victima vreunei infractiuni. Baietelul a fost insotit in permanenta de catelusa sa, care i-a tinut de cald intreaga noapte. De altfel, cainele nu l-a parasit nici atunci cand copilul a fost urcat in ambulanta.

VIDEO Copil de 6 ani din Dolj, disparut vineri de acasa, gasit dupa mai bine de 24 de ore de cautari. Cinele sau l-a ncalzit toata noaptea

Un copil in varsta de 6 ani din Dolj, disparut de acasa de vineri, a fost gasit sambata, dupa mai bine de 24 de ore de cautari. Copilul a fost gasit la 10 kilometri de casa, dezbracat, dar din primele informatii reiese ca nu a fost victima vreunei infractiuni. Baietelul a fost insotit in permanenta de catelusa sa, care i-a tinut de cald intreaga noapte. De altfel, cainele nu l-a parasit nici atunci cand copilul a fost urcat in ambulanta.

Raluca Radu, Answear: Piata creste puternic, dar mai este loc mult!

Intoarsa ieri de la o conferinta pe eCommerce in Varsovia, Raluca Radu face o comparatie intre piata locala si cea din Polonia. In Romania mai este foarte mult loc pentru business-uri in fashion; daca ar fi sa o iau acum, de la zero, as intra.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )