Libnet.ro
UNICEF

18:15

Radu Banciu: Sa il compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insulta (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Sa il compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insulta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile fostului prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, care a afirmat la iesirea de la DNA, unde a dat declaratii ca martor, ca. continuă pe B1

Radu Banciu: S-a facut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni dupa Dragnea. Era greu sa tot gaseasca monstrii din astia, caci generatia baronilor e la puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre principala problema a Opozitiei, in contextul in care PSD s-a facut praf.

Radu Banciu, la un an de la castigarea alegerilor de PSD: O data blestemata in istoria recenta a Romaniei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu trecerea unui an de cand PSD a castigat cu un rezultat clar alegerile parlamentare din Romania si a venit la guvernare.

Cine este OMUL din spatele lui Liviu DRAGNEA: Au aparut DOVEZI CLARE ca el este cel care CONDUCE

Desi este presedinte al Camerei Deputatilor, aceasta functie se pare ca nu este tocmai pe placul lui Liviu Dragnea. Asta pentru ca de cand este al treilea om in stat, social-democratul a ales de.

Fostul prefect al judetului Teleorman: Nu l-as vota niciodata pe Liviu Dragnea in nicio functie publica. I-am fost sef. Perceptia ca ar fi un Dumnezeu este exagerata

Fostul prefect al judetului Teleorman Tudor Nitulescu a afirmat marti ca nu l-ar vota niciodata pe Liviu Dragnea in nicio functie publica si a declarat ca perceptia ca acesta ar fi un Dumnezeu in judetul Teleorman este un pic exagerata, este un om, unul ca toti oamenii, relateaza Agerpres. Despre posibilele abuzuri care ar fi fost facute cu privire la transferarea insulei Belina catre Tel Drum, Teodor Nitulescu a precizat ca maine, poimaine, Guvernul s-ar putea sa ia varful Omu.

CJ Teleorman nu s-a constituit parte civila in dosarul Tel Drum- Liviu Dragnea: Posibilitatea va fi supusa dezbaterii in cadrul Consiliului

Consiliul Judetean Teleorman nu s-a constituit parte civila in dosarul Tel Drum- Liviu Dragnea, potrivit unui raspuns transmis Adevarul. DNA sustine ca Ministerul Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene MDRFE)ar fi fost prejudiciat in acest caz cu peste 20 milioane euro, iar CJ Teleorman cu 31 de milioane de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )