Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Cum sa mai vorbesti tu de stat paralel cand tu practic sustii coruptia pe fata? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Cum sa mai vorbesti tu de stat paralel cand tu practic sustii coruptia pe fata? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu votul din Senat prin care a fost respins proiectul de interzice a particarii in alegerile prezidentiale a celor care au. continuă pe B1

Radu Banciu: PSD o sa dea un comunicat in care o sa spuna ca tot mapamondul e impotriva lui Dragnea, iar pensionarii, pacalitii, manipulatii trebuie sa-l apere cu cratite, cu ibricul, cu batatorul de covoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia PSD de a adopta o rezolutie in care acuza existenta unui stat.

Adevaratul STAT PARALEL: PSD foloseste imunitatea parlamentarilor ca scut in fata procurorilor. Ce declara Dragnea in 2015 si 2016 (VIDEO, FOTO)

Social-democratii vorbesc tot mai des si inversunat despre existenta unui stat paralel, ai carui exponenti ar incerca sa lase PSD fara puterea castigata in mod democratic.

Tot ce nu asculta de PSD e stat paralel, este posibil ca si legile economice sa comploteze impotriva lor

Senatoarea PNL Alina Gorghiu ironizeaza rezolutia adoptata ieri de liderii PSD prin care acestia denunta existenta unui asa-numit Stat Paralel si Ilegitim in Romania, spunand ca tot ce nu asculta de PSD este stat paralel, chiar si legile economice care nu se supun politicilor fiscale aberante ale Guvernului.

Gorghiu: Tot ce nu asculta de PSD e stat paralel, este posibil ca si legile economice sa comploteze impotriva lor

Senatoarea PNL Alina Gorghiu ironizeaza rezolutia adoptata vineri de liderii PSD prin care acestia denunta existenta unui asa-numit Stat Paralel si Ilegitim in Romania, spunand ca tot ce nu asculta de PSD este stat paralel, chiar si legile economice care nu se supun politicilor fiscale aberante ale Guvernului.

De unde a copiat Dragnea ideea de stat paralel. Ponta: Luptatorul de azi avea nevoie de un nou dusman. S-a plictisit lumea de Soros (VIDEO)

Victor Ponta ia peste picior lupta lui Liviu Dragnea cu asa-zisul stat paralel. Fostul premier a declarat, pentru B1 TV, ca seful PSD a copiat prost din Turcia ideea de stat paralel, pentru ca avea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )