Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu: Dan Sova si Darius Valcov sunt mitraliati la pachet, cum au fost si sotii Ceausescu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Sova si Darius Valcov sunt mitraliati la pachet, cum au fost si sotii Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca mercuri se va vota in parlament asupra cererilor DNA in cazurile lui Dan Sova si Darius Valcov. Se pare ca Darius. continuă pe B1

Teodor Atanasiu: Parlamentarii PNL vor vota la vedere in favoarea cererilor DNA in cazurile Theodor Nicolescu, Dan Sova si Darius Valcov

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, luni, ca PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal Theodor Nicolescu si senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov. El a mai.

Teodor Atanasiu: Vom filma votul parlamentarilor PNL in cazurile Theodor Nicolescu, Dan Sova si Darius Valcov

Vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu a declarat, luni, ca PNL va vota in favoarea cererilor DNA in cazul deputatului liberal Theodor Nicolescu si senatorilor PSD Dan Sova si Darius Valcov. El a mai.

Alina Gorghiu, scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cereti parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova si Darius Valcov

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a adresat luni, o scrisoare deshisa premierului Victor Ponta prin care ii cere acestuia, ca la randul sau, sa le ceara parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea.

Liviu Dragnea: in ce priveste votul pentru Dan Sova si Darius Valcov, nu ne opunem solicitarilor venite de la parchete

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca social-democratii au primit recomandarea sa nu se opuna solicitarilor venite pentru arestarea sau retinerea colegilor din Parlament, insa fiecare voteaza cum.

VIDEO UPDATE Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat luni, in jurul orei 9:00, la sediul DNA unde a fost citat in dosarul in care este acuat de trafic de influenta. La intrare in DNA, Darius Valcov nu a facut nicio declaratie. Ora 9:54 Darius Valcov a parasit luni dimineata sediul DNA, dupa aproximativ o jumatate de ora, el spunand la iesire ca a venit sa dea o declaratie in dosar.

Darius Valcov audiat la DNA timp de o jumatate de ora

UPDATE: Darius Valcov a plecat de la DNA dupa aproximativ o jumatate de ora. ------ Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a ajuns la DNA pentru audieri. Valcov a venit singur, fara avocati.

Dosar de politician: Darius Valcov a fost denuntat la DNA de omul sau de incredere (VIDEO)

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov, a fost denuntat la DNA de cel mai apropiat colaborator. Valcov l-a facut primar al Slatinei pe un anume Minel Prina, seful licitatiilor din primarie, omul sau de.

Darius Valcov, audiat la DNA

ACTUALIZARE 09:50 Valcov a parasit sediul DNA Darius Valcov a parasit sediul DNA din Capitala, dupa ce a discutat cu procurorii anticoruptie mai putin de o jumatate de ora, timp in care a dat o scurta declaratie in fata acestora, transmit surse din presa.

Darius Valcov a presteaza pentru DNA. CINE va prelua portofoliul Finantelor? Ponta merge astazi sa discute cu Iohannis propunerile

Procurorii au cerut aviz pentru arestarea ministrului demisionar Darius Valcov. Acesta a fost pus sub invinuire in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si luare de mita pentru fapte de pe vremea.

Fostul primar al Slatinei, Darius Valcov, a dat iar cu subsemnatul la DNA

Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina intre 2004-2012 si, mai nou, ex-ministru al Finantelor, s-a prezentat din nou pentru audieri, luni 23 martie, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. De data aceasta, el nu a mai fost insotit de avocat, ci a venit singur.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )