Libnet.ro
UNICEF

17:30

Radu Banciu: Decebal Traian Remes a iesit din inchisoare ca Monte Cristo (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Decebal Traian Remes a iesit din inchisoare ca Monte Cristo (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre L-am vazut astazi pe Decebal TraianRemes iesind ca Monte Cristo. Monte Cristo, ca tot a. continuă pe B1

Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare.

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, care ispasea o pedeapsa de trei ani de inchisoare in dosarul Caltabosul, va fi eliberat din inchisoare, conform B1 TV. Anul trecut, Remes a depus o cerere la Tribunalul Maramures pentru a fi eliberat conditionat, sustinand ca a implinit 60 de ani si a efectuat deja o treime din pedeapsa. In dosarul Caltabosul, fostul ministru Ioan Avram Muresan a fost judecat pentru complicitate la cumparare de influenta, in forma continuata, Decebal .

Fostul ministru Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare

Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare, dupa ce magistratii au admis cererea de eliberare conditionata depusa de fostul ministru al Agriculturii. Acesta fusese condamnat la trei ani de inchisoare in.

Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, care ispasea o pedeapsa de trei ani de inchisoare in dosarul Caltabosul, va fi eliberat din inchisoare, dupa ce Tribunalul Maramures a admis cererea de eliberare.

VIDEO UPDATE Decebal Traian Remes, condamnat la trei ani de inchisoare in 2013, a fost eliberat conditionat. Cum arata azi fostul ministru al agriculturii

Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes, condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul Caltabosul, va fi eliberat din penitenciar, unde a ispasit un an din pedeapsa, dupa ce Tribunalul Maramures i-a admis definitiv cererea de eliberare conditionata, anunta Mediafax. UPDATE: Decebal Traian Remes a iesit din inchisoare in cursul dupa-amiezii. Vezi in articol imagini cu fostul ministru la iesirea din penitenciar.

La Ordinea Zilei. Un politician iese din inchisoare, altul intra. Imagini cu Decebal Traian Remes, la iesirea din penitenciar

Decebal Traian Remes, condamnat la 3 ani de inchisoare in februarie 2013, a plecat astazi din inchisoarea din Baia Mare. Acesta a fost eliberat conditionat dupa un an petrecut dupa gratii. Decebal Traian Rem.

Fostul ministru Decebal Traian Remes va fi eliberat dupa aproape 1 an de inchisoare

Decebal Traian Remes va fi pus in libertate. Dupa aproximativ un an de detentie, fostul ministru al Finantelor si al Agriculturii a cerut sa fie pus in libertate. Cerea sa a fost acceptatata de Comisia de.

Fostul ministru Decebal Traian Remes, eliberat dupa aproape 1 an de inchisoare (VIDEO)

Decebal Traian Remes va fi eliberat conditionat. Dupa aproximativ un an de detentie, fostul ministru al Finantelor si al Agriculturii a cerut sa fie pus in libertate. Cerea sa a fost acceptatata de Comisia de.

Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes afla astazi daca va fi eliberat

Tribunalul Maramures s-a intalnit astazi ca sa judece astazi ca sa judece recursul formulat de procurorii DNA, dupa ce Judecatoria Baia Mare a admis decizia comisiei de eliberare ca fostul ministru al Agriculturii sa fie eliberat conditionat dupa un an de inchisoare.

Radu Banciu, sfaturi pentru casnicia Nicoletei Luciu: Sa fie atenta sa nu mai faca vreo 4 copii. Romantismul trebuie cu pixul in mana

Jurnalistul Radu Banciu i-a dat cateva sfaturi Nicoletei Luciu, dupa ce aceasta a declarat ca are are parte de momente romantice cu sotul ei doar dupa ora 20:00, din cauza celor patru copii care le ocupa tot.

Indonezia a eliberat din inchisoare o femeie condamnata pentru trafic de droguri

O femeie din Australia, condamnata pentru trafic de droguri in Indonezia, a fost astazi eliberata conditionat din inchisoare. Schapelle Corby, de 35 de ani, a evitat sa stea de vorba cu reprezentantii mass media .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )