Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre candidatura lui Adrian Severin la Primaria Capitalei: Cu cat ai facut mai multe nenorociri, cu atat te pui mai abitir pe lista asta de candidati. Severin participa la alegeri ca sa nu se plictiseasca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre candidatura lui Adrian Severin la Primaria Capitalei: Cu cat ai facut mai multe nenorociri, cu atat te pui mai abitir pe lista asta de candidati. Severin participa la alegeri ca sa nu se plictiseasca (VIDEO)

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 8 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cazul candidatului la Primaria Capitalei, Adrian Severin. Dupa ce candidatul a declarat ca. continuă pe B1

Adrian Severin: DNA sa se retraga din campania electorala. Vom sesiza abuzul la OSCE, Comisia Europeana si ambasade

Candidatul Partidului Dreptatii Sociale la Primaria Generala, Adrian Severin, a facut, duminica, un apel catre DNA sa se retraga din campania electorala, dupa percheziile pe care Procurorii le-au facut, pentru verificarea listelor de semnaturi ale formatiunii la Capitala, el anuntand ca va sesiza OSCE si Comisia Europeana privind aceste abuzuri si va trimite scrisori catre ambasadele statelor occidentale de la Bucuresti, potrivit News. ro.

Adrian Severin: DNA violeaza dreptul romanilor de a alege liber. Confruntati cu asemenea incalcari si abuzuri, toti cei vizati au dreptul si obligatia de a protesta

Fostul europarlamentar Adrian Severin, politicianul pe care Marian Vanghelie il sustine pentru Primaria Capitalei, a lansat acuzatii grave la adresa Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce procurorii au de.

Radu Banciu: Manevre electorale la Brasov. Un fost membru penal al liberalilor va candida ca independent, iar dupa, PNL il va lua dupa sub umbrela lor, spunand atunci cand a candidat, nu era din partea noastra (VIDEO)

In emisiunea sa de vineri seara, Radu Banciu a vorbit despre cum PNL va face un blat electoral in Brasov, acolo unde uncandidat, fost liberal, actual independent si cu dosar penal, va candida si.

Radu Banciu: Achimas Cadariu si-a amintit de grupurile de interese. Nu este o fraza de ministru, este o fraza de adevarat prim-ministru, este o fraza de Bombonel

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 9 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al demisiei lui patriciu Achimas Cadariu din fruntea ministerului Sanatatii. in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )