Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Achimas Cadariu si-a amintit de grupurile de interese. Nu este o fraza de ministru, este o fraza de adevarat prim-ministru, este o fraza de Bombonel

B1 B1,
Radu Banciu: Achimas Cadariu si-a amintit de grupurile de interese. Nu este o fraza de ministru, este o fraza de adevarat prim-ministru, este o fraza de Bombonel

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 9 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al demisiei lui patriciu Achimas Cadariu din fruntea ministerului Sanatatii. in. continuă pe B1

Achimas-Cadariu: Trebuie gandit bine ce facem, nu doar pentru a raspunde unor optiuni ale unor grupuri/ Ciolos despre existenta unor grupuri de interese in sanatate: Cadariu nu mi-a spus niciodata nimic

Fostul ministru al Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu a declarat luni seara, la Antena 3, ca nu isi asuma decat lucruri care au baza stiintifica si legala, scrie Agerpres. Intrebat care a fost motivul pentru care a plecat din Guvern, el a raspuns: Faptul ca nu imi asum decat lucruri care au baza stiintifica si stau pe lege. ) Trebuie gandit foarte bine ce facem, nu doar pentru a raspunde unor optiuni ale unor grupuri care doresc musai sa demonstreze ca au dreptate.

Achimas-Cadariu explica motivele demisiei de la conducerea Ministerului Sanatatii

Ministrul demisionar al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a explicat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a decis sa-si dea demisia din cauza unor diferente de abordare cu premierul Ciolos legat de problema dezinfectantilor folositi in spitale, el sustinand ca a fost interpretata gresit ca o minciuna declaratia sa privind cele cinci procente neconforme din testele de sanitatie pentru produsele Hexi Pharma.

Patriciu Achimas-Cadariu, dupa demisia de la conducerea ministerului Sanatatii: Faptul ca nu am publicat lista spitalelor era in contextul anchetei penale. Pacientii nu trebuie sa fie trasi intr-un joc in care sa li se induca panica (VIDEO)

Fostul ministru al Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu a sustinut luni o conferinta de presa, dupa ce si-a dat demisia de la conducerea ministerului. Cadariu a precizat ca lista spitalelor in care au.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a demisionat. Cum si-a motivat demisia

Patriciu Achimas-Cadariu si-a prezentat luni demisia din functia de ministru al Sanatatii, dupa scandalul dezinfectantilor utilizati in spitale, au declarat surse guvernamentale, informeaza.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a demisionat. Premierul i-a acceptat demisia. Surse: Dacian Ciolos va asigura interimatul

Premierul Dacian Ciolos va prelua interminatul Ministerului Sanatatii, dupa ce Patriciu Achimas-Cadariu a demisionat luni dimineata. Demisia a venit ca urmare a unei discutii in contradictoriu purtata de cei doi, Cadariu explicandu-i primului ministru ca, de fapt, criza dezinfectantilor este una fabricata, menita sa-i distruga reputatia.

CTP: Comportamentul lui Achimas Cadariu este echivalent cu cel al Uniunii Sovietice dupa Cernobil

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre comportamentul fostului ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, asemanandu-l cu cel al Uniunii Sovietice, dupa catastrofa de la Cernobil,.

Ciolos, despre activitatea lui Achimas Cadariu: As fi asteptat de la dansul sa vina cu idei de reforma care sa tina cont nu doar de viziunea pe care o are, ci si legat de realitatile cu care ne confruntam de la o saptamana la alta (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a vorbit despre activitatea fostului ministru Patriciu Achimas Cadariu in fruntea Ministerului Sanatatii, afirmand ca ar fi avut alte asteptari de la acesta, arata B1.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-a dat DEMISIA. Premierul Ciolos va fi ministru interimar

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-a dat demisia in urma scandalului legat de dezinfectantii diluati din spitale.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, demisioneaza. Acesta ar fi avut o discutie cu premierul Dacian Ciolos

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, demisioneaza, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale. Acestea au precizat ca acesta a avut o discutie cu premierul Dacian Ciolos in care l-a informat despre intentia de a demisiona, nefiind inca.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a demisionat. Premierul Dacian Ciolos, interimar la Sanatate

Patriciu Achimas-Cadariu si-a prezentat luni demisia din functia de ministru al Sanatatii, dupa scandalul dezinfectantilor utilizati in spitale, au declarat surse guvernamentale, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )