Libnet.ro
UNICEF

10:30

Radu Banciu, despre declaratiile lui Dmitri Rogozin: Romania a fost mereu o marioneta a cuiva(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre declaratiile lui Dmitri Rogozin: Romania a fost mereu o marioneta a cuiva(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre incidentul diplomatic dintre Romania si Rusia, izbucnit dupa ce avionului in care se afla vicepremierul. continuă pe B1

Dmitri Rogozin: Romania este o marioneta a SUA. Avionul lui Teodor Melescanu a evitat o escala in Rusia

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a continuat si duminica sa critice Romania, pe care a acuzat-o ca este o marioneta a SUA .

Radu Banciu, despre dublul standard la alimente: Niciodata un roman nu se va gandi la calitate. La noi nu se cumpara produsele cele mai bune, ci cele mai ieftine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a pozitionat de partea tarilor din Europa de Est.

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, dupa incidentul cu Dmitri Rogozin: Romania este obligata sa consolideze flancul estic al NATO

Situatia de securitate din zona Marii Negre obliga Romania sa consolideze flancul estic al NATO, sa faca achizitiile potrivite pentru Armata, a declarat sambata ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu .

Radu Tudor, dupa ce Dmitri Rogozin a fost interzis in spatiul aerian romanesc: Este o decizie mai mult decat justificata

Radu Tudor, analist militar si realizator Antena 3, saluta gestul autoritatilor romane, care nu au permis survolarea tarii de catre avionul in care se afla Dmitri Rogozin, vicepremierul.

Radu Tudor, dupa ce Dmitri Rogozin a fost interzis in spatiul aerian romanesc: Ultima oara cand v-am lasat in tara n-ati mai plecat cu anii

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat vineri, pe Twitter, decizia autoritatilor romane de a nu permite avionului in care se afla oficialul rus sa tranziteze spatiul aerian romanesc,.

OFICIAL Bucurestiul a interzis aeronavei in care se afla Dmitri Rogozin sa survoleze Romania - Avionul S7 s-a intors din Ungaria si se indreapta spre Minsk

Romania a interzis survolarea spatiului sau aerian pentru avionul in care se afla vicepremierul rus Dmitrii Rogozin, a confirmat, pentru HotNews. ro, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe. Aeronava s-a invartit o perioada deasupra Ungariei dupa care s-a indreptat spre Minsk, pentru realimentare. In decembrie, Romania a permis survolul pentru o cursa comerciala in care se afla Dmitri Rogozin. UPDATE 15:30 FlightRadar precizeaza ca avionul S7 se indreapta spre aeroportul din Minsk, pentru realimentare. UPDATE 15:25 Ministerul roman al Afacerilor Externe a confirmat oficial, pentru HotNews. ro, ca autoritatile de la Bucuresti nu au fost de acord ca aeronava in care se afla Rogozin sa survoleze spatiul national purtator de cuvant)UPDATE 15:20 Potrivit site-ului aeroportului din Chisinau, citat de deschide. md, cursa a fost redirectionata spre Minsk, Belarus. UPDATE 15:00 Traseul aeronavei monitorizat de FlightRadar arata ca aeronava se afla acum in Polonia si se intoarce spre Belarus, ocolind Ucraina.

Vicepremierul Rusiei ameninta Romania. Dmitri Rogozin: Autoritatile romane au pus in pericol viata pasagerilor. Ce s-a intamplat in timpul zborului

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a avut o reactie virulenta, pe Twitter, dupa ce Romania a interzis aeronavei in care se afla sa-i survoleze spatiul aerian, pentru a ajunge la.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin AMENINTA VIOLENT Romania: Asteptati-va la un raspuns, NEMERNICILOR!

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a avut o reactie virulenta, pe Twitter, dupa ce Romania a interzis aeronavei in care se afla sa-i survoleze spatiul aerian, pentru a ajunge la Chisinau. The.

Ministrul Apararii Nationale, prima reactie la amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin

Ministrul Apararii Nationale, Adrian Tutuianu, a avut, sambata, o prima reactie la amenintareavicepremierului rus Dmitri Rogozin, dupa ce Romania nu a fost de acord ca avionul in care.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reactie virulenta la adresa Romaniei: Asteptati-va la un raspuns, nemernicilor!

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a avut o reactie virulenta, pe Twitter, dupa ce Romania a interzis aeronavei in care se afla sa-i survoleze spatiul aerian, pentru a ajunge la Chisinau. The.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )