Libnet.ro
UNICEF

10:15

Radu Banciu, despre faptul ca un deputat a spus ca romanii se spala in troaca: Daca mai exista CNCD ar trebui sa il cheme si sa il traga pe roata (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre faptul ca un deputat a spus ca romanii se spala in troaca: Daca mai exista CNCD ar trebui sa il cheme si sa il traga pe roata (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu un interviu acordat de deputatul Miron Ignat unei agentii ruse de presa in care acesta vorbeste despre romani in mod. continuă pe B1

Radu Banciu, despre haosul din trafic in nordul Capitalei: Ce credea Gabriela Firea, ca daca vine din partea PSD la putere o sa ne poata duce cu zaharelul foarte mult timp?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre criticile aduse primarului general Gabriela Firea, dupa ce aceasta a reusit sa blocheze tot traficul din nordul.

Reactia comunitatii aromane dupa discursul instigator la ura al lui Radu Banciu: S-a intrecut limita pamfletului jurnalistic

Comunitatea de aromani se declara consternata de comentariile injurioase lansate de Radu Banciu in emisiunea de miercuri, 17 mai, de la B1TV, cand a folosit termeni jignitori pentru a descrie prima casnicie a lui Gheorghe Hagi.

Radu Tudor, despre inceputurile sale in presa: Un exercitiu extrem de util, cu 12-14-16 ore de munca

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit intr-o postare pe blogul personal despre inceputurile sale in presa. Au trecut de atunci 25 de ani. Primul sau loc de munca in domeniu l-a avut inca.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2869 seconds )