Libnet.ro
UNICEF

18:15

Radu Banciu, despre haosul din trafic in nordul Capitalei: Ce credea Gabriela Firea, ca daca vine din partea PSD la putere o sa ne poata duce cu zaharelul foarte mult timp?(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre haosul din trafic in nordul Capitalei: Ce credea Gabriela Firea, ca daca vine din partea PSD la putere o sa ne poata duce cu zaharelul foarte mult timp?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre criticile aduse primarului general Gabriela Firea, dupa ce aceasta a reusit sa blocheze tot traficul din nordul. continuă pe B1

Radu Banciu, despre faptul ca un deputat a spus ca romanii se spala in troaca: Daca mai exista CNCD ar trebui sa il cheme si sa il traga pe roata (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu un interviu acordat de deputatul Miron Ignat unei agentii ruse de presa in care acesta vorbeste despre romani in mod.

Gabriela Firea a reusit sa blocheze traficul din nordul Capitalei: Stalpisorii primarului general dau mari batai de cap bucurestenilor (VIDEO)

Trafic de cosmar in zona Baneasa din nordul Capitalei! Totul din cauza unei benzi unice RATB montata de Primaria condusa de Gabriela Firea pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, pe sensul de intrare in.

Reactia comunitatii aromane dupa discursul instigator la ura al lui Radu Banciu: S-a intrecut limita pamfletului jurnalistic

Comunitatea de aromani se declara consternata de comentariile injurioase lansate de Radu Banciu in emisiunea de miercuri, 17 mai, de la B1TV, cand a folosit termeni jignitori pentru a descrie prima casnicie a lui Gheorghe Hagi.

Reactia PNL la haosul din traficul bucurestean: Ovidiu Raetchi ii cere primarului Gabriela Firea sa faca publice studiile de trafic care au dus la aparitia benzilor unice RATB

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi i-a cerut primarului Gabriela Firea sa publice studiile de trafic in baza carora a luat decizia de a realiza benzi unice RATB in nordul Bucurestiului, care au produs ambuteiaje fara precedent la intrarea in Capitala dinspre DN1.

Firea amana benzile unice pentru autobuze dupa inceperea vacantei scolare. Nordul Capitalei, blocat luni din cauza proiectului

Primaria Capitalei anunta, luni, ca se va circula din nou fara restrictii pe tronsonul Baneasa-Piata Charles de Gaulle - unde traficul a fost dificil dupa ce a fost introdusa banda unica pentru transportul in comun - si ca acest proiect va fi reluat dupa inceperea vacantei scolare.

Liberalii o critica pe Firea pentru banda unica de autobuze. Raetchi: Nordul Capitalei e blocat. Ciucu: Sa dai cu vopsea e usor

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi si consilierul general Ciprian Ciucu au criticat luni implementarea de catre Primaria Generala a Capitalei a benzilor unice pentru transport in comun in zona de nord a Bucurestiului si i-au cerut Gabrielei Firea sa faca publice studiile in baza carora a luat respectiva decizie in urma careia intreaga zona de nord este blocata.

Radu Tudor, despre inceputurile sale in presa: Un exercitiu extrem de util, cu 12-14-16 ore de munca

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit intr-o postare pe blogul personal despre inceputurile sale in presa. Au trecut de atunci 25 de ani. Primul sau loc de munca in domeniu l-a avut inca.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )