Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radu Banciu, despre persoanele care ajung in functiile de conducere: Astea nu sunt functii pentru toata lumea. Nu sunt pentru faptul ca esti baiat bun (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre persoanele care ajung in functiile de conducere: Astea nu sunt functii pentru toata lumea. Nu sunt pentru faptul ca esti baiat bun (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre noul premier al Frantei si in acest context a vorbit despre ce fel de persoane crede el ca trebuie sa ajunga in. continuă pe B1

Radu Banciu: Eurovision e un concurs pentru fraieri, pentru prostanaci (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre editia din acest an a concursului Eurovision. Eurovisionul iar s-a terminat in coada de peste.

Seful PSD, despre comisia care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009: M-ar interesa foarte mult sa intelegem ce s-a intamplat in acea seara. Sper sa vina cat mai multi oameni la audieri

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca la audierile in comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009 trebuie sa se prezinte toate persoanele care pot oferi raspunsuri.

Conspiratii bizare despre cosmos care au facut inconjurul lumii

Odata cu era internetului, informatia ajunge mult mai usor la fiecare dintre noi, motiv pentru care este nevoie sa pastram o doza de scepticism fata de toate afirmatiile pe care le intalnim. Conspiratiile isi gasesc un locas cald mai ales in zona cosmologiei, ca urmare a faptului ca spatiul a prezentat mereu un mister pentru [].

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )