Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre referendum: O prezenta masiva la vot le-ar da peste bot celor de la putere (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre referendum: O prezenta masiva la vot le-ar da peste bot celor de la putere (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre referendumul pe justitie convocat de presedintele Klaus Iohannis pentru 26 mai. intrebarea este daca merita sa mergi la . continuă pe B1

Radu Banciu, despre anuntul ca ALDE imparte iNGHETATA copiilor: Imbecilitatea este la rang de arta in randul partidelor politice, mai mult decat oriunde (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre recenta gafa a celor de la ALDE. Oamenii lui Calin Popescu Tariceanu au anuntat ca impart, in semn de respect pentru.

Radu Banciu, despre faptul ca presedintele Iohannis a refuzat propunerile de ministri: Oameni de cea mai joasa speta au fost propusi in niste functii importante (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu faptul ca presedintele Klaus Iohannis a respins propunerile de ministri facute de premierul Viorica Dancila pentru potofoliile.

Radu Banciu: Guvernele nu au facut niciodata nimic decat sa-si dezbata propriile probleme. in ultimii doi ani si jumatate nu s-a lucrat decat la asta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre faptul ca liderul UDMR, Kelemen Hunor, a explicat ca parlamentarii formatiunii pe care o conduce au votat pentru modificarile.

Radu Banciu: Petro Porosenko a fost umilit cam cum ar trebui sa fie Liviu Dragnea daca ar candida la alegerile prezidentiale din toamna impotriva lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Comediantul Vlodimir Zelenski este noul presedinte al Ucrainei, dupa ce a obtinut peste 70% din voturi in turul doi al alegerilor. Stirea a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica sear.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )