Libnet.ro
UNICEF

18:45

Radu Banciu, despre scrisoarea emotionantaa lui Oprea: Generalul, un martir. Iar noi credeam ca e un impostor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre scrisoarea emotionantaa lui Oprea: Generalul, un martir. Iar noi credeam ca e un impostor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre scrisoarea emotionanta a generalului Gabriel Oprea catre opinia publica. Avem o scrisoare, de data asta cu adevarat. continuă pe B1

Radu Banciu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Deci nici doamna Kovesi nu avea nicio legitimitate. Nimeni nu este, in aceasta tara, suficient de curat. Oricine poate fi prins cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre denuntul despus la Parchetul General de deputatul Sebastian Ghita, in care acesta sustine ca, impreuna.

Radu Banciu, despre demisia lui MRU: in Romania, cand esti in libertate si cand esti in puscarie, fara sa incercam vreo aluzie, nimeni nu crede ca esti bolnav (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Mihai Razvan Ungureanu.

Radu Banciu, despre cum a trait seismul din weekend: in cele cateva secunde ai timp sa-ti faci bilantul. A avut replici si in Guvern. Din pacate, odata cu oprirea lui ne intoarcem in lumea noastra trista (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de duminica seara despre cutremurul care a zgaltait romania in noaptea de vineri spre sambata. Jurnalistul a.

Radu Banciu: Cum ar fi ca dupa doctor Mendi sa iasa varanul din puscarie? Trebuie sa fim cu ochii in patru. Statul roman e in stare sa nu recupereze nimic de la el. Poate niste cheltuieli de judecata, dar restul banutilor tot la el sunt (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara despre eliberarea conditionata a lui Gheorghe Mencinicopschi, dupa ce a executat doar doi ani si o luna din pedeapsa de opt ani primita in dosarul.

O avocata ii poarta sambetele lui Borcea, impingandu-l intr-un nou dosar de coruptie. Radu Banciu: Cred ca e geloasa. Cand esti femeie si nu poti sa ajungi la Cristi Borcea, spui ca s-au acrit strugurii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de duminica seara despre noul dosar care I se pregateste fostului dinamovist Cristi Borcea. Acesta a fost denuntat de o avocata in dosarul in care este implicat.

Radu Banciu: La rubrica Mortul zilei, Ioan Gyuri Pascu, un artist adevarat. Mult peste cei din ziua de astazi (VIDEO)

La rubrica Mortul Zilei din cadrul emisiunii Lumea lui Banciu a fost omagiat Ioan Gyuri Pascu. Jurnalistul Radu Banciu il considera pe Gyuri un artist adevarat si un barbat.

Am ajuns sa vorbim zeflemitor la adresa SUA. in anii 80 am fi pupat si picioarele cainilor. Radu Banciu: Eu nu simt o cizma americana pe grumazul Romaniei. Nu ne descurcam noi si dam vina pe ei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, duminica seara, declaratia lui Stelian Tanase, care a spus ca politica romaneasca se face la Washington. in acest context, jurnalistul reaminteste ca in.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )