Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: La rubrica Mortul zilei, Ioan Gyuri Pascu, un artist adevarat. Mult peste cei din ziua de astazi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: La rubrica Mortul zilei, Ioan Gyuri Pascu, un artist adevarat. Mult peste cei din ziua de astazi (VIDEO)

La rubrica Mortul Zilei din cadrul emisiunii Lumea lui Banciu a fost omagiat Ioan Gyuri Pascu. Jurnalistul Radu Banciu il considera pe Gyuri un artist adevarat si un barbat. continuă pe B1

Mesajul cutremurator postat recent de fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu pe Facebook

Anul 2010 a fost unul pe care apropiatii umoristului si-l amintesc ca fiind unul de grea cumpana pentru Ioan Gyuri Pascu. A suferit un atac cerebral, iar mai apoi a divortat de marea lui iu.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Irina Margareta Nistor: Ioan Gyuri Pascu - un personaj si un artist absolut pasionat si pasional

Ioan Gyuri Pascu a fost un personaj si un artist absolut pasionat si pasional in tot ce facea, a declarat luni, pentru AGERPRES, criticul de film Irina Margareta Nistor. Nu pot sa cred ca nu mai.

IOAN GYURI PASCU A MURIT. Cine a fost actorul iubit de o lume intreaga

IOAN GYURI PASCU A MURIT Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician si un actor roman, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat in cariera muzicala in anul 1977 si de atunci a abordat.

Gabi Balint, mesaj tulburator dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit. Gabi Balint a postat un mesaj extrem de tulburator, dupa ce a aflat ca Ioan Gyuri Pascu a trecut in nefiinta, la doar 55 de ani. Cei doi aveau o relatie foarte apropiata, care.

Florin Constantin (Divertis), despre Ioan Gyuri Pascu: S-a stins un zambet mare cat o lume si un artist mare cat o tara

Actorul Florin Constantin, membru fondator al grupului de umor din care a facut parte si Ioan Gyuri Pascu, Divertis, spune ca odata cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu s-a stins un zambet mare cat o lume, un artist mare cat o tara. Florin Constantin a mai scris pe pagina sa de Facebook ca s-a stins si o lumanare pe care nu o va mai aprinde la cei vii, ci la cei vesnici.

Reactii dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Bunul simt, modestia exagerata si o framantare interioara au franat o cariera care ar fi meritat mult mai mult

Vestea mortii lui Ioan Gyuri Pascu i-a luat prin surprindere pe artistii cu care acesta era prieten, cu totii exprimandu-si condoleantele, dar impartasind si povesti cu si despre el. intre cei care au vorbit despre Ioan Gyuri Pascu se numara Monica Anghel, Jojo, Tudor Chirila si Alexandru Arsinel.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Tudor Chirila: Lui Gyuri ii datorez lansarea in muzica

Cantaretul si actorul Tudor Chirila spune ca ii datoreaza lui Ioan Gyuri Pascu lansarea in muzica, acesta fiind primul producator care a crezut in formatia Vama Veche si s-a.

A murit Ioan Gyuri Pascu! Actorul a suferit un infarct!

Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului Divertis, a decedat in aceasta dimineata la varsta de 55 de ani. Cauza decesului nu a fost inca confirmata, insa se speculeaza ca acesta a suferit un infarct.

Monica Anghel, mesaj dupa moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Gyuri te iubesc la fel de mult (VIDEO)

Monica Anghel, fosta colega cu Ioan Gyuri Pascu in trupa Divertis a vorbit despre acesta pentru B1TV. Ma leaga amintiri extraordinar de multe. Noi am fost prieteni foarte buni si colegi. Dar datorita.

Ioan Gyuri Pascu: Mi-am trait viata frumos, cand vrea Dumnezeu ma duc

In decembrie 2010, actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu avea parte de cumpana vietii sale, dupa ce a suferit un accident vascular. intr-un interviu din 2014, Ioan Gyuri Pascu povestea pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )