Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Banciu, despre demisia lui MRU: in Romania, cand esti in libertate si cand esti in puscarie, fara sa incercam vreo aluzie, nimeni nu crede ca esti bolnav (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre demisia lui MRU: in Romania, cand esti in libertate si cand esti in puscarie, fara sa incercam vreo aluzie, nimeni nu crede ca esti bolnav (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Mihai Razvan Ungureanu. continuă pe B1

Radu Banciu, despre cum a trait seismul din weekend: in cele cateva secunde ai timp sa-ti faci bilantul. A avut replici si in Guvern. Din pacate, odata cu oprirea lui ne intoarcem in lumea noastra trista (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de duminica seara despre cutremurul care a zgaltait romania in noaptea de vineri spre sambata. Jurnalistul a.

Radu Banciu, despre cazul generalului Oprea: Pe mine de ce ma judeca CNA-ul si nu ma judeca colegii de platou? El era judecat de ciocoii lui! (VIDEO)

Radu Banciu a explicat in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, de joi seara, decizia generalului Gabriel Oprea de a se pune la dispozituia justitiei in dosarul Gigina. Probabil,.

Iohannis, despre demisia lui MRU de la SIE: Am lucrat foarte bine cu Ungureanu. Are o situatie medicala. Voi face o propunere dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis a explicat ca demisia lui Mihai Razvan Ungureanu din fruntea SIE nu survine ca urmare a unor disensiuni, ci a unor probleme medicale, care l-au impiedicat inclusiv sa vina la Cotroceni.

Victor Ponta a facut-o de oaie pe Facebook. Radu Banciu: Stiu ca mata nu citesti textele cand le preiei, dar inainte sa vorbim despre Frankenstein, mai bine sa vorbim despre gramatica limbii romane (VIDEO)

Radu Banciu l-a taxat dur pe Victor Ponta, dupa ce fostul premier a scris un text cu greseli gramaticale, pe care l-a publicat pe Facebook. Dorind sa arunce cu noroi in Traian Basescu, dupa ce fiica.

Becali se bucura ca a dat si Basescu de greu. Radu Banciu: Ce crestin esti tu, infractorule? Preacucernicul Gigi a tinut minte ca nea Traian l-a bestelit cand a fost in puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de joi seara despre atacul dur al lui Gigi Becali la adresa lui Traian Basescu. Latifundiarul nu a uitat ca fostul presedinte l-a atacat cand era in.

O avocata ii poarta sambetele lui Borcea, impingandu-l intr-un nou dosar de coruptie. Radu Banciu: Cred ca e geloasa. Cand esti femeie si nu poti sa ajungi la Cristi Borcea, spui ca s-au acrit strugurii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de duminica seara despre noul dosar care I se pregateste fostului dinamovist Cristi Borcea. Acesta a fost denuntat de o avocata in dosarul in care este implicat.

Radu Banciu: Basescu a inventat-o pe Kovesi. Ea era precum Pinocchio inainte sa fie cioplit. I-a dat un nume si un chip, nu extraordinar, trebuie sa recunoasteti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de joi seara despre contraatacul lui Traian Basescu dupa audierea fiicei sale la DNA. Astazi este mai slobod la gura ca oricand. Si disponibil. Cred.

Minunea din Cotusca! Primarul a dat pe 2 WC-uri 50.000 de euro. Radu Banciu: Astia sunt banii pe care populatia din comuna ii castiga in 300 de ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiuena de joi seara despre decizia unui edil dintr-un sat botosanean de a achizitiona doua WC-uri pentru suma exporbitanta de 50. 000 de euro. Astia sunt banii pe care.

CTP, ipoteza despre demisia lui Ungureanu de la SIE: Nu pleca, daca nu era presat cu ceva

Cristian Tudor Popescu a declarat ca sunt explicatii privind motivul demisie lui Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE: fie vrea sa candideze la alegeri, fie l-a avut cineva cu ceva la mana, po.

Am ajuns sa vorbim zeflemitor la adresa SUA. in anii 80 am fi pupat si picioarele cainilor. Radu Banciu: Eu nu simt o cizma americana pe grumazul Romaniei. Nu ne descurcam noi si dam vina pe ei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, duminica seara, declaratia lui Stelian Tanase, care a spus ca politica romaneasca se face la Washington. in acest context, jurnalistul reaminteste ca in.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )