Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Banciu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Deci nici doamna Kovesi nu avea nicio legitimitate. Nimeni nu este, in aceasta tara, suficient de curat. Oricine poate fi prins cu orice (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Deci nici doamna Kovesi nu avea nicio legitimitate. Nimeni nu este, in aceasta tara, suficient de curat. Oricine poate fi prins cu orice (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre denuntul despus la Parchetul General de deputatul Sebastian Ghita, in care acesta sustine ca, impreuna. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Ciudat. Are loc din cauza campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti un scurt comentariu despre autodenuntul deputatului Sebastian Ghita la Parchetul General. Seful statului a declarat ca autodenuntul este facut din cauza campaniei.

Traian Basescu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Stiam ca despre falsificarea raportului stiau Costoiu, Ponta, Coldea si ca este implicat si Ghita. Acum imi explic de ce Ponta s-a indurat sa o propuna pe Kovesi

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat autodenuntul lui Sebastian Ghita, legat de masluirea concluziei de plagiat a tezei de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Sau e nebun, isi pune dinamita pe el si se arunca in aer pur si simplu fara sa aiba niciun fel de proba sau dovada, sau tot ce spune e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, referindu-se la autodenuntul depus la Parchetul General de depustatul Sebastian Ghita, ca acesta sau este nebun si isi pune dinamita pe el,.

Laura Codruta Kovesi reactioneaza dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita: Teza de doctorat imi apartine in totalitate si nu am plagiat

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, reactioneaza dupa ce deputatul Sebastian Ghita a depus marti un autodenunt la Parchetul General in legatura cu raportul.

Radu Banciu, despre scrisoarea emotionantaa lui Oprea: Generalul, un martir. Iar noi credeam ca e un impostor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre scrisoarea emotionanta a generalului Gabriel Oprea catre opinia publica. Avem o scrisoare, de data asta cu adevarat.

Radu Banciu, despre demisia lui MRU: in Romania, cand esti in libertate si cand esti in puscarie, fara sa incercam vreo aluzie, nimeni nu crede ca esti bolnav (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Mihai Razvan Ungureanu.

Radu Banciu, despre cum a trait seismul din weekend: in cele cateva secunde ai timp sa-ti faci bilantul. A avut replici si in Guvern. Din pacate, odata cu oprirea lui ne intoarcem in lumea noastra trista (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea Lumea lui Banciu de duminica seara despre cutremurul care a zgaltait romania in noaptea de vineri spre sambata. Jurnalistul a.

Gorghiu, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: O cacealma

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca autodenuntul lui Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este o diversiune, o.

Iohannis despre autodenuntul lui Ghita: Ciudat; cei insarcinati cu aceste chestiuni sa-si faca treaba

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este ciudat.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: E grav daca ce spune Sebastian Ghita e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca daca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA se confirma atunci e vorba despre un caz.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )