Libnet.ro
UNICEF

11:45

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact. continuă pe B1

Radu Banciu, despre numele de ministri vehiculate dupa remaniere: Ce blestem! Nu exista sperante, sunt numai aceeasi in cercurile lor (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu numele de ministri vehiculate dupa remanierea guvernamentala ce urmeaza a fi facuta de PSD. Am aflat noile pozitiile de.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa ALDE: Au inventat o problema acolo unde nu era. Noi n-am avut o discutie in partid despre Tudorel Toader, dar o sa fim nevoiti sa o avem (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe colegii de coalitie de la ALDE ca au creat o problema acolo unde nu exista niciuna, referindu-se la declaratiile recente ale lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit carora.

Tariceanu nu renunta la Tudorel Toader: Cum raspunde solicitarilor PSD de inlocuire a ministrului Justitiei

Calin Popescu Tariceanu a infirmat marti seara informatiilor aparute pe surse politice conform carora nu mai il mai sprijina pe Tudorel Toader in fruntea Guvernului si este de acord cu schimbarea acestuia.

Tudorel Toader: M-am intalnit cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza ca in cursul zilei de astazi a avut o intalnire cu Sindicatul Grefierilor, dar subliniaza ca nu a facut declaratii cu privire la statutul sau de membru al Guvernului.

Viorica Dancila, despre remanierea lui Tudorel Toader: Nu este vorba despre cat sunt eu de multumita sau nemultumita (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit miercuri despre eventuala remierea a lui Tudorel Toader, in contextul in care presa a speculat ca ministrul Justitiei se afla pe lista celor care vor pleca din Cabinet. Premierul a.

Radu Banciu: Ilie Balaci a facut parte din cea mai impresionanta formatie de club din istoria fotbalului romanesc (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci. Ilie Balaci a fost un jucator de balon, cum se.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide cnd pleaca Toader din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Tariceanu renunta la sustinerea lui Tudorel Toader. Dragnea decide nsa cnd pleaca din Guvern (surse)

Dragnea l-a convins pe Tariceanu si forteaza plecarea lui Tudorel Toader din Guvern. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca in Coalitie s-au transat subiectele sensibile aparute intre PSD si ALDE si s-a discutat despre nemultumirile legate de legea off shore dar si despre prestatia ministrului Justitiei.

Augustin Zegrean, despre revocarea lui Lazar: Dupa decizia CCR pe Kovesi, Tudorel Toader a inteles ca poate sa revoce cand vrea el procurorii sefi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Lazar sustine ca decizia de revocare a lui Augustin Lazar era decisa inca de la decizia CCR privindu-o pe Kovesi, acela fiind momentul cand Tudorel Toader.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )