Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, care a declarat ca nu raspunde la telefon sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Premierul Victor Ponta a. continuă pe B1

Radu Banciu, despre problemele lui Liviu Dragnea cu justitia: El isi imagineaza ca este condamnat, dar nu definitiv, se duce sa-si rezolve problema si se intoarce (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea si probleme sale cu justitia. Liviu Dragnea care si-a facut autocritica si revine mai.

Radu Banciu, despre presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins in flagrant in timp ce lua mita: Lua si el cum putea diferite sume de bani care sa fie compatibile cu functia sa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Nicolae Iotcu, presedintele CJ Arad, care a fost prins in timp ce lua mita de 10. 000 de euro. Nicolae Iotcu a fost adus la sediul.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

Victor Ponta, fara carje la sedinta PSD: De acum pot sa merg mai usor

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la sedinta BPN al PSD fara carje. Seful Executivului le-a spus jurnalistilor ca de cum poate merge mai usor. Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot sa merg mai.

Premierul Victor Ponta, postare pe Facebook din cel mai frumos loc din lume

Premierul Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii. Seful Guvernului a postat pe Facebook cateva fotografii in care se relaxeaza pe o barca pe Bratul Sfantu Gheorghe, alaturi de mesajul Sunt.

Victor Ponta, fotografii inedite din Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta a lasat Bucurestiul pentru Delta Dunarii in weekend. Si pare incantat de ceea ce a gasit acolo. Seful Guvernului a postat cateva fotografii de pe barca cu care se plimba pe unul din.

Victor Ponta, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat parerea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre bugetarea ordonantei privind salariile demnitarilor. S-au pus bani. S-a schimbat.

Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie penibila din punct de vedere politic si nu.

Victor Ponta, despre Dan Mihalache: Poate vrea sa conduca el. Nu e problema mea. Pe mine ma intereseaza relatia institutionala cu presedintele Romaniei (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV ca isi doreste o relatie institutionala cu presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta, despre cazul de la Vaslui: Cred ca orice om normal a fost indignat

Cred ca orice om normal a fost indignat cand a vazut ceea ce se intampla, a spus premierul Victor Ponta, luni, referitor la cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Premierul a declarat, la Subiectiv cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )