Libnet.ro
UNICEF

11:16

Victor Ponta, despre cazul de la Vaslui: Cred ca orice om normal a fost indignat

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre cazul de la Vaslui: Cred ca orice om normal a fost indignat

Cred ca orice om normal a fost indignat cand a vazut ceea ce se intampla, a spus premierul Victor Ponta, luni, referitor la cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Premierul a declarat, la Subiectiv cu. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis: S-a amanat decizia pana cand s-a vazut rezultatul. Daca pierdea il declarau incompatibil

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat in ultimele doua luni ca presedinte al PNL. Totodata, Ponta a precizat ca va demisiona doar daca colitia de guvernare.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Romania a incasat mai mult decat a cheltuit. Este o rectificare pozitiva

Premierul Victor Ponta a explicat luni, de la sediul PSD, ca subiectul rectificarii bugetare nu a fost bine inteles si a tinut sa explice:Nu, la Sanatate s-a zis ca se iau 600 de milioane si se.

Premierul Victor Ponta, despre o eventuala tradare in PSD si mandatul sau la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta a declarat ca vrea sa conduca Executivul pana la finalul mandatului, in 2016, pentru ca, in opinia sa, este o guvernare care are rezultate foarte bune si daca s-ar strica ar fi o.

Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

Elena Udrea a afirmat vineri, despre cazul elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri, ca este o mare ipocrizie a celor care au reactionat acum, precizand ca violatorii sunt liberi inca din.

Victor Ponta: Codul fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza

Invitat in cadrul emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, premierul Victor Ponta a vorbit despre Codul Fiscal, opinand ca acest cod este bun pentru toti. Potrivit premierului, Codul fiscal este un lucru.

Ponta, despre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Nu are nicio putere. Daca merge sa ia la intrebari un procuror, banuiesc ca e arestat

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, la Antena 3, ca ministrul Justitiei Robert Cazanciuc nu are nicio putere in ce priveste activitatea procurorilor. Daca merge la un procuror sa ii spuna ceva, banuiesc ca e arestat, a completat Ponta.

Ce spune Ponta despre salariile demnitarilor

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, la Antena 3, despre salariile demnitarilor, subliniind ca demnitarii trebuie sa aiba un salariu mai mare, insa nu poti sa faci asta doar pentru ei, ci trebuie sa faci.

Ponta, despre dosarul de incompatibilitate al presedintelui Iohannis: S-a amanat decizia pana cand s-a vazut rezultatul. Daca pierdea, il declarau incompatibil (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat in ultimele doua luni ca presedinte al PNL. Totodata, Ponta a precizat ca va demisiona doar daca colitia de guvernare.

Victor Ponta: Coalitia actuala - PSD, UNPR, ALDE - este foarte stabila

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la relatiile dintre partidele aflate la guvernare, ca acutuala coalitie, formata din PSD, UNPR si ALDE, este foarte stabila, iar majoritatea parlamentara este.

Victor Ponta: Felicit Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor

Premierul Victor Ponta, invitat luni la emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, a declarat ca felicita Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor si a mentionat ca justitia trebuie si e foarte bine sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )