Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, fotografii inedite din Delta Dunarii

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, fotografii inedite din Delta Dunarii

Premierul Victor Ponta a lasat Bucurestiul pentru Delta Dunarii in weekend. Si pare incantat de ceea ce a gasit acolo. Seful Guvernului a postat cateva fotografii de pe barca cu care se plimba pe unul din. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj din Delta: Cel mai frumos loc din lume este in Romania

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a postat, sambata seara, pe contul personal de Facebook, trei fotografii din locul unde acesta se afla in Delta, in una dintre acestea, fiind si liderul de la Palatul Victoria.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Victor Ponta, despre dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis: S-a amanat decizia pana cand s-a vazut rezultatul. Daca pierdea il declarau incompatibil

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat in ultimele doua luni ca presedinte al PNL. Totodata, Ponta a precizat ca va demisiona doar daca colitia de guvernare.

Primul discurs al lui Dragnea in calitate de presedinte al PSD. Ce a spus despre Victor Ponta si Rovana Plumb

Am vorbit de dimineata cu primul-ministru Victor Ponta, o discutie fireasca, in care am discutat cum va colabora PSD cu Guvernul, adica sprijinul PSD pentru Victor Ponta ca premier este ferma, relatia dintre partid si membri coalitiei este foarte buna.

Victor Ponta: Justitia pentru politicieni e una si pentru violatori e alta. Am vazut primari, pe Udrea cu catuse, in schimb violatorii sunt liberi

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca i-a cerut ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa aiba o pozitie clara cu privire la cazul de viol din Vaslui, considerand ca pozitia in care nu spui nimic si te faci ca nu s-a intamplat nimic e inacceptabila. Altfel, pare ca toti tacem din gura si, daca avem doamne sau domni din Parlament cu catuse, inseamna ca violatorii pot sa fie liberi, ori lucrul asta cred ca e total gresit, a afirmat Ponta.

Sebastian Ghita, despre victoria lui Dragnea: Cei din PSD s-au razbunat pe Victor Ponta pentru ca a pierdut alegerile

Deputatul Sebastian Ghita, un apropiat al lui Victor Ponta, spune ca victoria lui Liviu Dragnea poate fi interpretata in cheia in care social-democratii s-au razbunat pe Ponta pentru pierderea alegerilor prezidentiale.

Victor Ponta, despre faptul ca noul sef PSD este condamnat in instanta: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte interimar al PSD, cu siguranta va si castiga daca va candida pentru sefia partidului la Congresul din luna noiembrie. Despre faptul ca Dragnea este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare si ar putea, pana la Congres, sa primeasca o condamnare definitiva, Ponta a raspuns: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu este liderul nostru si noi il urmam.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid (VIDEO)

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )