Libnet.ro
UNICEF

09:30

Radu Banciu: Domnilor care intemeiati partide, lumea n-o sa ceara neaparat performanta, dar macar sa nu fiti niste hoti din primele momente (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Domnilor care intemeiati partide, lumea n-o sa ceara neaparat performanta, dar macar sa nu fiti niste hoti din primele momente (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre anuntul lui Marian Munteanu ca si-a facut partid. Azi, dupa noua moda a relansarii partidelor. continuă pe B1

Radu Banciu: PSD a furat aceasta tara cat a putut, dar PNL-ul ce face? Tanjeste sa fure cat a furat PSD. Daca s-ar putea, sa fure si mai mult (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre PSD si PNL, un partid care fura si unul care aspira la a fura cel putin la fel de mult. Credeti ca.

Radu Banciu: Niciodata Capitala nu va putea sa faca o magistrala de metrou. E vorba de incompetenta. A trecut aia cu hotia, hai ca au furat destul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care si vizita deschisa la statia de metrou Straulesti, in.

Radu Banciu: Parlamentarii spun ca elevii nu trebuie sa aiba alta preocupare decat invatatul. E tardiv. Daca ati fi avut voi aceasta preocupare, ar fi fost mai util. Azi chiar ca nu mai conteaza (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre dorinta unor parlamentari de a fi interzis jocul Pokemon Go in scoli. Ce credeti ca propune Parlametul?.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )