Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, dupa ce Dragnea a anuntat ca nu va mai merge in SUA: Nu te duci la New York iarna, te duci in Maldive (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa ce Dragnea a anuntat ca nu va mai merge in SUA: Nu te duci la New York iarna, te duci in Maldive (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Liviu Dragnea de a refuza invitatia privind o deplasarea la un eveniment in Statele Unite. Liviu Dragnea nu a. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa decesul lui George Stanca: Desi a fost talentat si nu a fost impostor in meseria lui, a fost o scarba de om (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre jurnalistul si scriitorulGeorge Stancu care a decedat la varsta de 71 de ani. Jurnalistul si scriitorul, poetul,.

Radu Banciu, despre faptul ca Dragnea taie bani de la servicii ca sa dea vitamina D la copii: Evident, stim cu totii ca este o mega-minciuna. Niciodata nu se va duce un cent catre zona respectiva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre bugetul pe 2019, precizand multe dintre proiectele cu care guvernantii se lauda in acest moment nu se vor materializa.

Radu Banciu: Prima si singura conditie a lui Kelemen Hunor este ca limba romana sa dispara din zonele in care maghiarii sunt majoritari (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu negocierile duse de coalitia PSD-ALDE pentru a a obtine sprijinul UDMR. in conditiile in care coalitia PSD-ALDE nu mai are.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )