Libnet.ro
UNICEF

17:45

Radu Banciu, dupa ce ministrul Mediului a anuntat ca ciocarlia va fi specie protejata: Gata, s-a terminat si cu metroul din Drumul Taberei. Nu se va mai construi niciodata pentru ca sunt doua ciocarlii care beau apa de acolo (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa ce ministrul Mediului a anuntat ca ciocarlia va fi specie protejata: Gata, s-a terminat si cu metroul din Drumul Taberei. Nu se va mai construi niciodata pentru ca sunt doua ciocarlii care beau apa de acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca ministrul demis al Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca s-a luat decizia ca ciocarlia si capra neagra sa fie puse sub. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa ce Dan Tapalaga, CTP si Ion Cristoiu au criticat scutirea jurnalistilor de taxele pe venit: Oameni cu leafa mare, nababi Nu e de neglijat pentru cei care traiesc cu 1.500 de lei pe luna (VIDEO)

Radu Banciu i-a criticat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, pe cei 13 jurnalisti, care au semnat scrisoarea prin care i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul.

Ministrul Mediului a anuntat ca transporturile de lemne vor fi monitorizate prin GPS

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, miercuri, mai multe masuri pentru stoparea taierilor ilegale de arbori din padurile tarii, printre acestea aflandu-se urmarirea traseului fiecarui arbore, monitorizarea transporturilor de materiale lemnoase prin intermediul GPS si fotografierea transporturilor de lemne. Ministrul doreste si modificarea Codului silvic astfel ca transportul materialelor lemnoase fara documente sa devina infractiune.

Radu Banciu: Credeti ca are vreo importanta in cate tururi esti ales daca tu oricum nu faci nimic? Pentru omul de rand nu conteaza (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre alegerea primarilor in doua tururi. Are vreo importanta cine e primarul Bucurestiului cand noi nu am rezolvat de 30.

Ministrul Mediului: Transporturile de lemne vor fi monitorizate prin GPS, iar traseul fiecarui arbore va fi urmarit. Acum controlam in orb

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, miercuri, o serie de masuri menite sa opreasca taierile ilegale de arbori. Printre acestea, urmarirea traseului fiecarui arbore, monitorizarea transporturilor prin GPS.

Ministrul Mediului echivaleaza avertismentul Comisiei Europene privind la defrisari cu un audit impotriva Guvernului PSD

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, sustine ca avertismentul lansat de Comisia Europeana pe tema taierilor ilegale de paduri este un audit public extern impotriva Guvernului PSD, dupa ce reprezentantii Comisiei au asteptat trei ani ca taierile sa inceteze in Romania. Totodata, Alexe l-a acuzat pe seful PSD Iasi, Maricel Popa, ca nu intelege mecanismele administrative, dupa ce acesta din urma i-a cerut sa demisioneze din functie, in urma cartonaselor galbene primite de la Comisia Europeana.

Ministrul Mediului: Am luat decizia de a pune sub protectie ciocarlia si capra neagra. Din pacate, pana acum vanatoarea a fost permisa fara niciun fel de restrictie

Ministrul demis al Mediului, Costel Alexe, a anuntat, joi, ca s-a luat decizia ca ciocarlia si capra neagra sa fie puse sub protectie, in conditiile in care, pana acum, vantoarea acestor doua specii era.

UPDATE Din acest an vor putea fi cumparate si motociclete prin programul Rabla Modificarile anuntate de ministrul Mediului

Romanii isi vor putea achizitiona si motociclete prin programul Rabla Clasic, iar voucherul de casare va fi in valoare de 3. 500 lei, in schimbul casarii unui autovehicul uzat, a anuntat marti ministrul demis al Mediului, Costel Alexe. O alta modificare anuntata este ca aceia care vor achizitiona un autovehicul electric nu vor putea vinde masina pentru o perioada de cel putin un an.

Ministrul Mediului: Grupuri de interese au avut in fruntea ministerului oameni cu scopul de a fura din padurile Romaniei

Grupuri de interese au avut in fruntea Ministerului Mediului oameni care sa le serveasca acest scop de a taia lemn si de a fura din padurile Romaniei si cred ca Europei si Comisiei Europene le-au pasat mai mult de padurile din Romania decat guvernelor anterioare, a declarat, miercuri, ministrul demis al Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, intr-o conferinta de presa, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3071 seconds )