Libnet.ro
UNICEF

11:00

Radu Banciu: Pinalti a recunoscut faptele. Batran si bolnav, de maine se va apuca de scris. Daca el ar fi inceput sa toarne, nu mai era nimeni in picioare in aceasta tara (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Pinalti a recunoscut faptele. Batran si bolnav, de maine se va apuca de scris. Daca el ar fi inceput sa toarne, nu mai era nimeni in picioare in aceasta tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Gheorghe Stefan la sase ani de inchisoare, in dosarul Microsoft. Pinalti a. continuă pe B1

Radu Banciu: Pinalti a recunoscut faptele. Batran si bolnav, de maine se va apuca de scris. Daca el ar fi inceput sa toarne, nu mai era nimeni in picioare in aceasta tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Gheorghe Stefan la sase ani de inchisoare, in dosarul Microsoft. Pinalti a.

Radu Banciu: Gorghiu si Ponta se ameninta unul pe altul cu puscaria. Asta e si complicitate la un moment dat (VIDEO)

Amenintarile cu puscaria intre Ponta si Gorghiu au fost subiectul serii in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1TV. Juranslitul Radu Banciu afirma ca cei doi cunosc atat de multe.

Radu Banciu: Alina Gorghiu, cel putin temporar, a devenit unica. in sfarsit, si-a vazut visul cu ochii dupa demisia lui Vasile Blaga (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Alina Gorghiu a devenit presedinte unic al PNL. Alina Gorghiu, cel putin temporar, a devenit.

Domnul Orban, sa stiti ca si Romaniei i-ar sta bine fara unguri! Radu Banciu, despre referendumul pe tema refugiatilor din Ungaria: Arabii, in Siria si Palentina, dumneavoastra in Ungaria si noi aici. Da? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, duminica seara, referendumul din Ungaria cu privire la refugiati. Jurnalistul ii aminteste lui Viktor Orban ca poporul maghiar este unul de refugiati, venit in Europa.

Romania, depasita de tari precum Tanzania, Rwanda sau Barbados. Radu Banciu: Suntem ultimii in lume. Romanii nostri se roaga toata ziua, iar astia au Sanatatea peste noi. Cum, ma, cum? (VIDEO)

Radu Banciu a prezentat in emisiunea de duminica seara un studiu international realizat de Forumul Economic Mondial. Conform acestuia, Romania se afla la coada clasamentului din cauza problemelor din.

Ciolos, copie a lui Iohannis. Radu Banciu: Cu astia doi, Romania nu are motive sa se teama. Atata doar ca rezultatele sunt ZERO (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de duminica seara despre posibila intrare in PNL a lui Dacian Ciolos si despre impotrivirea Alinei Gorghiu cu privire la aceasta mutare. De asemenea,.

Nicusor Dan se lauda ca USR devine a treia forta politica. Radu Banciu: Sa vedem totusi rezultate la alegeri, nu doar sondaje (VIDEO)

Radu Banciu a prezentat in emisiunea de duminica seara sondajul comandat de Nicusor Dan cu privire la alegerile parlamentare. Conform acestuia, dupa 11 decembrie, in parlament vor intra 4 partide: PSD, PN.

Ponta, certat cu limba romana. Radu Banciu: Sa spunem ca intelegem. Asa formuleaza el, asa se exprima (VIDEO)

Radu Banciu l-a prins iar pe picior gresit pe Victor Ponta. Fostul premier nu s-a exprimat tocmai romaneste pe Facebook, intr-un atac lansat la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului i-a cerut.

Basescu, Kovesi si propagandistii. Radu Banciu: Nea Traiane, e la fel ca si in cazul mata. Multi au fost asa innebuniti dupa tine ca au inceput sa o iubeasca si pe Udrea. Acum regreta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in emisiunea de joi seara afirmatiile lui Traian Basescu la adresa Laurei Codruta Kovesi. Fostul sef al statului i-a intrebat de curand pe sustinatorii sefei DNA cum.

Basescu si Udrea, uniti de Psalmul 22. Radu Banciu: Pe cine pacaliti? Ori mergi pe calea Domnului, ori faci politica? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de joi seara despre noul trend din politica romaneasca piosenia. Carti de rugaciuni citite pe nerasuflate in Parlament ori de cate ori DNA cere.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )