Libnet.ro
UNICEF

08:15

Radu Banciu: Ponta nu e intreg la cap, stie doar sa bage taxe pe banda, fara sa faca ceva si pentru tara (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ponta nu e intreg la cap, stie doar sa bage taxe pe banda, fara sa faca ceva si pentru tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre noile taxe pe care vrea Guvernul USLsa le puna in aplicare. Ponta nu e intreg la cap, nu stie ce. continuă pe B1

Radu Banciu: Ponta nu e intreg la cap, stie doar sa bage taxe pe banda, fara sa faca ceva si pentru tara

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre noile taxe pe care vrea Guvernul USLsa le puna in aplicare. Ponta nu e intreg la cap, nu stie ce.

Radu Banciu: Crin Antonescu habar n-are ce-i aia UE. El nu stie decat sa dea din gura, doar de asta a si ajuns departe in politica

Radu Banciu a vorbit, luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre actele de rebeliune ale Crin Antonescu, manifestate mai ales in discursurile sale anti-UE. Sa nu cadeti in capcana asta.

Radu Banciu: Gigi, la brutarie sa te duci! N-ai cum sa ne pacalesti pe noi, la puscarie nu se comercializeaza pastele fainoase si acatistele

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, cel mai nou scandal in care este implicat Gigi Becali, care a fost prins cu 1. 000 de euro in buzunarul pantalonilo.

Radu Banciu: Adriana Bahmuteanu s-a facut cat un munte de cand s-a intors la Prigoana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit duminica in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre Adriana Bahmuteanu care s-a ingrasat sase kilograme in ultima perioada. Cifra zilei: sase. Sase.

Scandal pe autostrada Nadlac-Arad. Boagiu: Sova stie doar sa minta.

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca atacul ministrului Dan Sova la adresa sa pe tema autostrazii Nadlac-Arad este o noua proba de prostie si de incompetenta profesionala. Anca Boagiu, prim-vicepresedinte al PDL, a precizat ca un ministru nu semneaza contracte ale CNADNR si a spus ca Sova stie doar sa minta si sa fuga de raspundere. Nimic nou. Dan Sova chiar nu pricepe. Stie doar sa minta si sa fuga de raspundere. Asa ca il intreb pe .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )