Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu: in pragul puscariei eterne, Dragnea i-a replicat lui Iohannis exact ca in fata blocului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: in pragul puscariei eterne, Dragnea i-a replicat lui Iohannis exact ca in fata blocului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu reactia pe care a avut-o Liviu Dragnea, dupa ce Klaus Iohannis l-a numit infractor. Detalii AICI) Liviu Dragnea fusese facut. continuă pe B1

Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogosi. Totusi, sarbatorile astea sunt complicate pentru el, incepand cu Black Friday si terminand cu Sfantul Ion (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a venit in Parlament cu doua valize: una plina cu gogosi, iar cealalta cu mai multe dosare cu pagini.

Radu Banciu, despre vizita Vioricai Dancila in Qatar: Este bascalia suprema a politicii de astazi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita premierului Viorica Dancila in Qatar. Doamna Dancila, ajunsa in Qatar, ar fi prezentat un fel de proiect de pe.

Radu Banciu: L-au pradat hotii binemeritat pe Niculae Badalau, la cate prostii a facut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca senatorul PSD Niculae Badalau a declarat ca a fost jefuit pentru ca nu avea sistemele video pornite intrucat sotia.

Radu Banciu: Casa senatorului Ficatel a fost pradata de hoti. Probabil oameni seriosi, care s-au dus si ei sa ia de unde era prea mult... (VIDEO)

Locuinta senatorului PSD Niculae Badalau din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost pradata vineri noapte de hoti. Informatia a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )