Libnet.ro
UNICEF

07:15

Radu Banciu: Prietenii greilor politici erau interlopii. in anii romantici ai democratiei nu exista justitie in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Prietenii greilor politici erau interlopii. in anii romantici ai democratiei nu exista justitie in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca toti greii politici au avut si au prieteni in lumea interlopa. Un lucru e cert si asta ar trebui sa ne. continuă pe B1

Radu Banciu si B1 TV, proces pierdut cu Antenele: daune de cate 50 de lei si scuze publice in emisiunea Lumea lui Banciu

Radu Banciu a pierdut, alaturi de postul televiziune B1 TV, un proces intentat de Antena Group, Antena 2 S. si Antena 3, scrie paginademedia. ro. Judecatoria Sectorului 1 il obliga pe prezentator sa plateasca cate 50 de lei catre fiecare dintre reclamante si sa isi exprime scuzele in mod public.

Radu Banciu: in Romania cand intri in PNL e ca si cum ai intra intr-un closet din gara (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, marti seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca in Romania cand intri in PNL e ca si cum ai intra intr-un closet din gara pe care nimeni nu-l.

Radu Banciu: Iohannis, lider al PNL doar pe hartie. Nu are calitatea necesara pentru a fi presedintele Romaniei

Jurnalistul Radu Banciu sustine ca noul presedinte al PNL, Klaus Iohannis, nu poate fi decat un lider pe hartie al partidului, avand in vedere ca nu are inca certitudinea ca va fi desemnat candidat la.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )