Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: PSD traieste numai din sondaje si minciuni ordinare

B1 B1,
Radu Banciu: PSD traieste numai din sondaje si minciuni ordinare

Jurnalistul Radu Banciu a declarat joi seara, ca cei care voteaza la alegerile politice din Romania sunt de fapt manipulati, iar politiceniii uita intotdeauna promisiunile dupa ce sunt alesi. La noi daca. continuă pe B1

Radu Banciu: PSD traieste numai din sondaje si minciuni ordinare

Jurnalistul Radu Banciu a declarat joi seara, ca cei care voteaza la alegerile politice din Romania sunt de fapt manipulati, iar politiceniii uita intotdeauna promisiunile dupa ce sunt alesi. La noi daca.

Radu Banciu, despre nunta Biancai Dragusanu: A fost o nunta exact ca pentru tampiti. Acestei lucraturi de prost gust si lui Victor Slav le dau maximum 1 an

Jurnalistul Radu Banciu nu a putut trece cu vederea, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de duminca seara, nunta anului, avandu-i ca protagonisti pe Bianca Dragusanu si Victor Slav. Banciu a.

Radu Banciu: Liviu Dragnea a ridicat Teleormanul la rang de minune nationala

Jurnalistul Radu Banciu a declarat miercuri seara ca vicepremierul Liviu Dragnea a ridicat judetul Teleorman la rand de minune nationala, facand referire la suspiciunile de frauda la referendum. Dragnea este.

Radu Banciu: Noi cu mainile goale am adus pagube Antenelor. Le-am stat in gat

Jurnalistul Radu Banciu a comentat marti seara decizia procurorilor DNA de a-l trimite pe Dan Voiculescu in judecata alaturi de fiica sa, in dosarul de santaj al lui Sorin Alexandrescu, aratand ca se.

Radu Banciu, pesimist in privinta maidanezilor: Vor fi eutanasiati la greu pentru ca nu sunt locuri in adaposturi

Jurnalistul Radu Banciu nu se arata increzator in procesul de strangere a cainilor maidanezi de pe strazile din Bucuresti si construirea de adaposturi de catre primarul Sorin Oprescu. Acesta spune ca vor fi .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )