Libnet.ro
UNICEF

19:00

Radu Banciu: Sebastian Ghita s-a plans ca DNA cerceteaza fapte din 2010. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Toti trebuie sa plateasca! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Sebastian Ghita s-a plans ca DNA cerceteaza fapte din 2010. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Toti trebuie sa plateasca! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia lui Sebastian Ghita de a nu mai candida la alegerile europarlamentare. Sebastian Ghita s-a razgandit si nu va mai. continuă pe B1

Sebastian Ghita anunta ca isi retrage candidatura la europarlamentare si ataca din nou DNA / El ameninta ca va sesiza Sectia pentru anchetarea magistratilor

Sebastian Ghita anunta ca isi retrage candidatura la europarlamentare de pe lista Partidului Romania Unita PRU) si lanseaza un nou atac la adresa DNA, amenintand ca va sesiza Sectia pentru anchetarea magistratilor. Omul de afaceri, care a fugit in Serbia in 2017, dupa ce a fost trimis in judecata in mai multe dosare de coruptie, sustine ca membri ai familiei sale si zeci de alti oameni au fost chemati din nou la DNA de catre acolitii lui Kovesi, pentru fapte din 2010, pe care le-au mai cercetat de 10 ori pana acum.

SEBASTIAN GHITA: Am decis sa ma retrag de pe lista PRU

Fostul deputat Sebastian Ghita anunta ca a decis sa se retraga de pe lista PRU si sa nu candideze la alegerile euro-parlamentare, afirmand ca membri ai familiei sale si zeci de alti oameni au fost iarasi chemati la DNA de catre acolitii lui Kovesi. El evertizeaza ca va sesiza Sectia de investigare a magistratilor in legatura cu aceste practici.

SEBASTIAN GHITA: Am decis sa ma retrag de pe lista PRU (Partidul Romania Unita)

Fostul deputat Sebastian Ghita anunta ca a decis sa se retraga de pe lista PRU si sa nu candideze la alegerile euro-parlamentare, afirmand ca membri ai familiei sale si zeci de alti oameni au fost iarasi chemati la DNA de catre acolitii lui Kovesi. El avertizeaza ca va sesiza Sectia de investigare a magistratilor in legatura cu aceste practici.

Sebastian Ghita se retrage de pe lista pentru europarlamentare: Membri ai familiei si zeci de alti oameni, chemati la DNA de catre acolitii lui Kovesi

Sebastian Ghita a anuntat ca se va retrage de pe lista PRU a candidatilor pentru europarlamentare. Am decis sa ma retrag de pe lista PRU si sa nu candidez la alegerile euro-parlamentare. Din.

Magistratii prelungesc interdictia privind dizolvarea sau lichidarea companiilor Asesoft si Teamnet, urmarite penal in unul dintre dosarele lui Sebastian Ghita

Judecatorii de la Tribunalul Prahova au prelungit luni, 25 martie, interdictia privind lichidarea SC Asesoft International SA si SC Teamnet International SA, despre care procurorii DNA sustin ca ar fi controlate de fostul deputat Sebastian Ghita si care sunt urmarite penal intr-unul dintre dosarele de coruptie in care apare numele acestuia.

Sebastian Ghita s-a razgandit si nu mai candideaza la europarlamantare. Cum o ataca pe Kovesi

Sebastian Ghita a facut un anunt de ultima ora! Omul de afaceri a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin care anunta ca nu mai candideaza la alegerile europarlamentare. El se plange de faptul ca in Romania nu s-a schimbat nimic si o ataca in continuare pe Laura Codruta Kovesi. Aflat in Serbia, [] .

Radu Banciu: Ilie Nastase nu te poate reprezenta mai bine in Europa decat un copil de clasa a cincea. O fi avand o glorie, dar n-ar trebui sa ne nenoroceasca (VIDEO)

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor candida la alegerile europarlamentare pe listele UNPR, partidul lui Gabriel Oprea. Informatia a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de marti seara a.

Radu Banciu: Menirea clasei politice nu e aceea de a-si pune familia la adapost, de a-si rezolva favorabil prietenii, ci de a moderniza tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre clasa politica din Romania. Menirea clasei politice nu e aceea de a-si pune familia la adapost, de a-si rezolva favorabil.

Adrian Nastase, jigniri grosolane la adresa lui Radu Banciu: Ba gunoiule, chiar nu stii nimic din ce-am facut pentru tara asta? VIDEO

Fostul premier Adrian Nastase a relansat un atac dur la adresa realizatorului Radu Banciu, care l-a criticat atat pe el, cat si Partidul Social Democrat in direct la B1 TV. Adrian Nastase, fost premier si ministru de Externe, a pus diplomatia in cui si l-a jignit grosolan pe Radu Banciu, cu care are un razboi mai vechi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )